Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Συλλογου Σερραίων Κατοίκων Δ.Θέρμης για το κάλεσμα στο 36ο Πολιτιστικό Αντάμωμα - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Συλλογου Σερραίων Κατοίκων Δ.Θέρμης για το κάλεσμα στο 36ο Πολιτιστικό Αντάμωμα


Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται, πλήθος και υπαίθριες δραστηριότητες


Ο Σύλλογος Σερραίων Θέρμης, εκφράζει τις θερμότατες και εγκάρδιες ευχαριστίες στην Λαογραφική Εταιρεία Μουσικών Χορευτικών Μελετών "ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ", για την τιμή που μας έκανε να μας καλέσει στο 36ο Πολιτιστικό Αντάμωμα, σε μια εκπληκτική τοποθεσία, στην Κερασιά της Λίμνης Πλαστήρα.

Ειδικότερα, εκφράζουμε τα Συγχαρητήριά μας στην Ψυχή της Διοργάνωσης του Ανταμώματος, στον Χοροδιδάσκαλο Κο Καρβούνη Γιάννη, για την Άψογη Διεξαγωγή αυτής της ΠΡΩΤΟΤΥΠΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ. 

‘’Δέσατε ‘’ άψογα πολλά Πολιτιστικά Ακούσματα και μας δώσατε την ευκαιρία να συμμετέχουμε ενεργά σε αυτά, καθ όλη την διάρκεια της Εκδήλωσης.

Επίσης πολλά Σερραίικα Ευχαριστώ για την Φιλοξενία που μας επιφύλαξε.

Μπράβο σε όλους τους συντελεστές, αυτού του Εκπληκτικού Ανταμώματος.

Με Εκτίμηση, 
το ΔΣ του Συλλόγου Σερραίων Κατοίκων Δ. Θέρμης

Αποτέλεσμα εικόνας για 36ο Πολιτιστικό Αντάμωμα "  Λαογραφική Εταιρεία Μουσικών και Χορευτικών Μελετών  ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ" 

https://www.facebook.com/pages/category/Society---Culture-Website/%CE%A3%CF%8D%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%A3%CE%B5%CF%81%CF%81%CE%B1%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%AF%CE%BA%CF%89%CE%BD-%CE%94%CE%98%CE%AD%CF%81%CE%BC%CE%B7%CF%82-355277198537021/