Καταδικάστηκε σε ισόβια επειδή στα 16 της σκότωσε τον επίδοξο βιαστή της - Συγκλονιστική ιστορία - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Καταδικάστηκε σε ισόβια επειδή στα 16 της σκότωσε τον επίδοξο βιαστή της - Συγκλονιστική ιστορία



Μία σπαρακτική ιστορία έχει συγκλονίσει τις ΗΠΑ. 
Μετά από 15 χρόνια στη φυλακή, η Σιντόια Μπράουν που στα 16 της χρόνια σκότωσε τον επίδοξο βιαστή της, είναι και πάλι ελεύθερη.
Όταν ήμουν 16 έκανα κάτι φρικιαστικό και το κουβαλώ μέσα όλα αυτά τα χρόνια. Σκότωσα τον Τζόνι. “Έφυγε”.

Με αυτά τα λόγια, η Σιντόια Μπράουν εκλιπαρεί τους δικαστές να δείξουν έλεος. Μετά από 15 χρόνια στη φυλακή τους ζητά την αντιμετωπίσουν ως ένα θύμα σεξ τράφικινγκ. Η περιγραφή της για τις εφιαλτικές στιγμές που ζούσε, είναι σοκαριστική.

 Φωτογραφία: Αssociated Press

H Σιντόια Μπράουν σήμερα.
Με τραβούσε από τα μαλλιά και με έσερνε. Με σημάδευε με το όπλ. Μου έλεγε να γδυθώ και να πηγαίνω στο κρεβάτι με άλλους άνδρες.

Ο Γολγοθάς της έγινε γνωστός το 2004 όταν στα 16 της ο προαγωγός της ο οποίος την βίαζε καθημερινά, αποφάσισε να την πουλήσει στον κτηματομεσίτη Τζόνι Άλεν ως σκλάβα του σεξ. Ο 43χρονος την πηγαίνει σπίτι του και προσπαθεί να ασελγήσει πάνω στο κορμί της. Τότε άρπαξε το όπλο και τον πυροβόλησε.

Καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη με δικαίωμα αποφυλάκισης μόνο μετά το 2057. 

Φωτογραφία: Αssociated Press

Ο παραγωγός Νταν Μπίρμαν, αποφάσισε να μοιραστεί την ιστορία της μέσω ενός ντοκιμαντέρ το οποίο προκαλεί κύμα υποστήριξης στις ΗΠΑ, με πολλούς celebrities να ζητούν την αποφυλάκισή της. Ανάμεσά τους και η Ριάνα. Ένα hashtag με το οποίο η διάσημη pop star ζητούσε την απελευθέρωση της Σιντόια, ήταν ικανό να κάνει την ιστορία της γνωστή σε όλο τον πλανήτη, ξεσηκώνοντας σφοδρές αντιδράσεις.

Μετά από 15χρόνια στο κελί, η Σιντόια βλέπει και πάλι το φως του ήλιου, ελεύθερη, χωρίς χειροπέδες.

Φωτογραφία: Αssociated Press

Η 31χρονη Σιντόια μετά από 15 χρόνια στη φυλακή εκλιπαρεί για την ελευθερία της. 

«Δε θα σας απογοητεύσω ... Το υπόσχομαι» είπε με δάκρυα στα μάτια στους δικαστές.

Σήμερα η Σιντόια Μπράουν νιώθει υποχρεωμένη να βοηθήσει να απελευθερωθούν όλα τα θύματα που έχουν παγιδευτεί στα δίχτυα του τράφικινγκ.