Τελευταία Νέα:

Αντί για εισιτήριο, δίνουμε τρόφιμα ή φάρμακα στη συναυλία του Κώστα Μακεδόνα στις 12/9 στον ΕύοσμοΜεγάλη συναυλία με τον αγαπημένο Θεσσαλονικιό ερμηνευτή, Κώστα Μακεδόνα, διοργανώνει ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια του Τμήματος Σχεδιασμού Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων την 

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019
 στις 21.00 
στο ΔΑΚ «ΒΟΥΛΑ ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ» 
(Γοργοποτάμου και Εθνικής Αντιστάσεως- Εύοσμος).Ο Κώστας Μακεδόνας είναι ένας λαϊκός και όχι μόνο ερμηνευτής, ο οποίος απογειώνει τα τραγούδια, ενώνεται με το κοινό και δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Μαζί του επί σκηνής η Μαίρη Δούτση, ενώ φιλική συμμετοχή θα έχει ο Γιώργος Φανάρας.

Έπειτα από έναν δυνατό χειμώνα με την Μαρινέλλα, αλλά και με την τελευταία του δισκογραφική δουλειά «Τα πλοία της γραμμής» να γνωρίζει μεγάλη επιτυχία, ο αγαπημένος σε όλους τραγουδιστής ταξιδεύει και τραγουδά σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο!

Ο Θεσσαλονικιός ερμηνευτής μας χαρίζει κάθε φορά μουσικές στιγμές που μένουν για πολύ καιρό μέσα μας. Από το κλασικό πια «Κόκκινα Γυαλιά», το «Ποδήλατο», τη «Λίζα», το «Μόνο μια φορά», τα «Μαργαριτάρια», το «Στον Λευκό τον Πύργο», το «Έπεσε έρωτας» μέχρι τα λαϊκά του τραγούδια που μεταδίδουν το κέφι και τη χαρά, ο Κώστας Μακεδόνας έρχεται και υπόσχεται να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές.

Από το πρόγραμμά του δεν λείπουν, επίσης, και τα τραγούδια-σταθμός της ελληνικής δισκογραφίας των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Χρήστου Νικολόπουλου, Σταύρου Ξαρχάκο υ, Μάνου Λοΐζου και άλλων σπουδαίων δημιουργών.

Στόχος της συναυλίας είναι η συλλογή τροφίμων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και η συλλογή φαρμάκων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Παίζουν οι μουσικοί: Κωνσταντίνος Βελλιάδης - Μπουζούκι και επιμέλεια της ορχήστρας, Γιάννης Περδίκης- Πλήκτρα / Χρήστος Λαρίσης- κιθάρα, Νίκος Σταδιάτης – Ακορντεόν/ Χρήστος Γκαΐλας - μπάσο, Ηρακλής Παχίδης - Τύμπανα

INFO: Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019 ΔΑΚ «Βούλα Πατουλίδου», Γοργοποτάμου & Εθν. Αντιστάσεως – Εύοσμος Θεσσαλονίκης
Ώρα έναρξης: 21:00
Πληροφορίες στο τηλ: 2310/703.702

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ*
* Αντί εισιτηρίου οι θεατές μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας ή φάρμακα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Δεν υπάρχουν σχόλια