Φιλικός προετοιμασίας για τη Θέρμη, 1-2 με ΑΕ Ευόσμου - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Φιλικός προετοιμασίας για τη Θέρμη, 1-2 με ΑΕ Ευόσμου




Το πρώτο από μια σειρά φιλικών στα οποία οι προπονητές θα έχουν την ευκαιρία να βγάλουν  τα πρώτα συμπεράσματα για την κατάσταση των παικτών τους έδωσε ο Θερμαϊκός  Θέρμης και η ΑΕ Ευόσμου.  Τάσος Δούμας/ Βασίλης Μπούρκας και Κώστας Κορμαρής έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε παλιούς και νέες παίκτες  και έκαναν αλλαγές από το πρώτο μισάωρο του αγώνα. 
Αυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι πως το παιχνίδι έληξε με 1-2 υπέρ των φιλοξενουμένων με την Θέρμη να προηγείται στο ημίχρονο και τους παίκτες της ΑΕ να γυρνάν το παιχνίδι στην επανάληψη.  Δύο φορές μια στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου και μια στα μέσα του δευτέρου οι δύο ομάδες έκαναν ένα μικρό διάλειμμα για να δροσιστούν. Ενώ τόσο ο Θερμαϊκός όσο και  η Ένωση χρησιμοποίησαν από έναν παίκτη στην σύνθεση τους ο οποίος είναι υπό δοκιμή και αναμένεται  από εβδομάδα να μπει η τελική υπογραφή.
Διαιτητής: Μαρόπουλος
Σκόρερ:  Πασιαρδής (41’), Λαφτσίδης (72’ πεν), Κουλάκου (78’).  
ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ (Δούμας- Μπούρκας):  Σιδέρης, Αγγελίδης, Αχαλινόπουλος, Τρόκας, Βλαχόπουλος, Στεφανίδης, Χαραλαμπίδης, Μπικιάρης Ν., Μπικιάρης Ρ., Πασιαρδής, Μαυρομάτης.
Αγωνίστηκαν ακόμα οι  Πόζογλου και Κιλιντάρης.
ΑΕ Ε (Κορμαρής): Μητακίδης,  Φιλλιπίδης, Καλανίδης, Μπουλαλάς, Κωστούλας,  Καρανδρέας, Ζαχαράκης, Φέμι, Μακρόπουλος,  Σέφα, Καράμπελας, Αποστολίδης, Μουχαταρίδης, Πολυκάρπωφ, Κουλάκου,  Σαμπιασβίλι Λ, Τασουλίδης, Ντόκου, Λαφτσίδης, Σείζης, Ζλατίντσης.
(Από την ΑΕ Ευόσμου δεν ήθελαν να γίνει γνωστή η αρχική ενδεκάδα και μας έδωσαν όσους παίκτες αγωνίστηκαν συνολικά).