Πήδηξε στους καταρράκτες του Νιαγάρα και γλίτωσε με… γρατζουνιές! Video - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Πήδηξε στους καταρράκτες του Νιαγάρα και γλίτωσε με… γρατζουνιές! Video


Μόνον ελαφρά τραύματα αποκόμισε ένας άνδρας που πήδηξε με τη θέλησή του στους διάσημους καταρράκτες, όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη (10.7.2019) από την καναδική αστυνομία.

Οι αστυνομικές αρχές του Πάρκου του Νιαγάρα ενημερώθηκαν τηλεφωνικά στις 4 το πρωί της Τρίτης (9.7.2019) ότι «ένας άνδρας σε κατάσταση κρίσης» βρισκόταν στον περίφημο καταρράκτη.

Όταν έφτασαν οι πρώτοι αστυνομικοί στο σημείο, εκείνος σκαρφάλωνε ήδη στα κιγκλιδώματα ασφαλείας και κατόπιν αφέθηκε να τον παρασύρουν τα νερά.

Άρχισαν αμέσως έρευνες στη βάση του καταρράκτη και ο άνδρας βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα καθισμένος σε έναν βράχο. Είχε τραυματιστεί ελαφρά και η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο, ωστόσο κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί σε νοσοκομείο για να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ο άνδρας έπεσε από την καναδική πλευρά του Νιαγάρα και επέζησε από πτώση περίπου 57 μέτρων. Είναι άγνωστο προς το παρόν τι τον ώθησε σε αυτήν την απόφαση.

Η αστυνομία δεν αποκάλυψε την ταυτότητά του. Πρόκειται μόλις για τον δεύτερο άνθρωπο που επιβιώνει πέφτοντας στους καταρράκτες χωρίς να έχει λάβει κανένα προστατευτικό μέτρο. Ο πρώτος ήταν ένας Αμερικανός που προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του το 2003, σύμφωνα με το καναδικό τηλεοπτικό δίκτυο CBC.

To Βίντεο: