Ζωντανά η κίνηση προς Χαλκιδική και άλλους προορισμούς με τη Google - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ζωντανά η κίνηση προς Χαλκιδική και άλλους προορισμούς με τη Google



Σε ύφεση το μποτιλιάρισμα στη Μουδανιών αυτή τη στιγμή. 


Μετά τον πρωινό "ξεσηκωμό" και τις ουρές χιλιομέτρων που ξεπέρασαν το ύψος του εμπορικού κέντρου Cosmos (από την ανηφόρα της Καρδίας) η κατάσταση στους δρόμους δείχνει αυτή τη στιγμή ελεγχόμενη.

Εκμεταλευόμαστε τη δυνατότητα που μας δίνει η τεχνολογία δορυφόρου της Google και βλέπουμε σε χάρτη με πράσινο-πορτοκαλί και κόκκινο την κίνηση στους δρόμους (όπου κόκκινο η συμφόρηση)

Σύμφωνα λοιπόν με τη γραφική παράσταση της Google αυξημένη είναι η κίνηση κατά διαστήματα στην Γεωργικής Σχολής, μικρά μποτιλιαρίσματα στη διασταύρωση αεροδρομίου και τα "πράσινα φανάρια". 

Στη Μουδανιών η κίνηση δείχνει ομαλή, αν και με δική μας αυτοψία διαπιστώσαμε κατά διαστήματα αργές ταχύτητες που όμως δε διαρκούν πολύ. 

Η κίνηση προς Πολύγυρο μέσω Ν.Ραιδεστού-Βασιλικών είναι ομαλή με μια πολύ μικρή καθυστέρηση στο φανάρι της Ν.Ραιδεστού στη διασταύρωση για Ταγαράδες.

Οσο για τον πορτοκαλί χρωματισμό που βλέπετε μέσα στη Θέρμη, δεν είναι άλλος από τα ...παράνομα παρκαρισμένα οχήματα στην Κ.Χάψα λόγω της  ... λαϊκής του Σαββάτου.