Τελευταία Νέα:

Οργή - έδεσε ηλικιωμένο καθηλωμένο σε καροτσάκι σε δέντρο από τον λαιμό για να μην... χαθείΟργή και αγανάκτηση έχει προκαλέσει η δημοσιοποίηση ενός περιστατικού από οίκο ευγηρίας στο Πεκίνο, καθώς μία νοσοκόμα που είχε αναλάβει την φροντίδα ενός ηλικιωμένου, ο οποίος είναι και καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο, αποφάσισε να τον δέσει από τον λαιμό με σκοινί σε ένα δέντρο, ώστε να «τον προστατέψει από κάποιο ατύχημα».

Οι εξοργιστικές εικόνες καταγράφηκαν σε ίδρυμα φιλοξενίας ηλικιωμένων στην κινεζική πρωτεύουσα, όταν έκπληκτοι επισκέπτες και συγγενείς ασθενών διαπίστωσαν πως η νοσοκόμα προσπαθούσε να δέσει τον λαιμό του ηλικιωμένου σε ένα δέντρο, ώστε να λείψει για μερικά λεπτά στο σπίτι της.

Όπως είναι φυσικό, οι αποκάλυψη των φωτογραφιών προκάλεσε σάλο, με πολλούς χρήστες του διαδικτύου να καλούν τις αρχές και τη διοίκηση του οίκου ευγηρίας να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα τόσο για την απομάκρυνση της εργαζόμενης από τον χώρο όσο και για τον σεβασμό στους ηλικιωμένους τροφίμους του ιδρύματος.
Πληροφορίες: dailymail.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια