Σύλλογος Γονέων Β.Δημοτικού Ν.Ραιδεστού: Κόβουμε τα μαλλιά μας για τη "ΛΑΜΨΗ" - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Σύλλογος Γονέων Β.Δημοτικού Ν.Ραιδεστού: Κόβουμε τα μαλλιά μας για τη "ΛΑΜΨΗ"

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, κείμενο

Με χαρά ανακοινώνουμε ότι το σχολικό έτος 2019-2020 ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ραιδεστού θα συνεργαστεί με τη #Η_ΛΑΜΨΗ , Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βόρειας Ελλάδας.

Παιδιά και γονείς, μπορούμε να δωρίσουμε μαλλιά για παιδιά/εφήβους που επιθυμούν να έχουν περούκα. Είμαστε σε επικοινωνία με το ΔΣ του Συλλόγου ΛΑΜΨΗ, για να πληροφορούμαστε τις ανάγκες των παιδιών. Η συνεργασία μας θα έχει κι άλλες πτυχές, για την διάδοση και την ενίσχυση του έργου της ΛΑΜΨΗΣ, όπως πχ στις 15 Φεβρουαρίου, παγκόσμια ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου, θα πραγματοποιηθεί σχετική δράση (θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες αργότερα).

Προς το παρόν, όσες και όσοι θέλετε, μπορείτε να μακρύνετε τα μαλλιά σας, με σκοπό κατά τη διάρκεια της χρονιάς να προσφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα μπορούμε. Αν η προσφορά είναι μεγάλη, θα δοθούν και στο Σύλλογο #Άλμα_Ζωής_Ν_Θεσσαλονίκης# για την κάλυψη αναγκών γυναικών με καρκίνο. Έχουμε επικοινωνήσει με το ΔΣ του Συλλόγου «Άλμα Ζωής».

Οι προδιαγραφές που πρέπει να πληρούν τα μαλλιά είναι οι παρακάτω:• Μήκος τουλάχιστον 20 εκατοστά.
Πιάστε τα μαλλιά σε αλογοουρά με ένα λαστιχάκι και μετρήστε τα μαλλιά ακριβώς πάνω από το λαστιχάκι που συγκρατεί την αλογοουρά έως τις άκρες.
• Χωρίς οποιαδήποτε χημική επεξεργασία (πχ βαφή, ισιωτική, περμανάντ).
Τα μαλλιά μπορούν να είναι βαμμένα με φυτικές βαφές, χρωμοσαμπουάν και ημι-μόνιμες βαφές. Δεν θα πρέπει να έχουν υποστεί ντεκαπάζ, μόνιμη βαφή ή χημική επεξεργασία.
• Με λιγότερο από 5% λευκές τρίχες.
Γνωρίζουμε πως δεν μπορείτε να μετρήσετε το ποσοστό των λευκών, καλό θα ήταν ωστόσο να μη μας στείλετε μαλλιά γκρίζα ή εντελώς λευκά.
• Σπαστά ή σγουρά μαλλιά είναι αποδεκτά, μπορείτε να ισιώσετε τα μαλλιά σας για να μετρήσετε.

Ελπίζουμε η πρωτοβουλία του Δ.Σ. του Συλλόγου μας να βρει ανταπόκριση από παιδιά και γονείς και με την ευκαιρία αυτή να δουν τα παιδιά μας την ομορφιά από μια άλλη οπτική γωνία! 
Ευχαριστούμε θερμά τις μαθήτριες του σχολείου μας, Εύα, Χριστίνα, Ένια και Αγγελική (ενδεχομένως να υπάρχουν κι άλλες μαθήτριες), οι οποίες έκαναν ήδη την αρχή χαρίζοντας τα μαλλιά τους και μας ενέπνευσαν!

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, κείμενο

ΠΗΓΗ