Οι πρώτες τέσσερις ανανεώσεις του Θερμαϊκού Θέρμης - Ξεκαθαρίζει ποιοι παραμένουν μέχρι Παρασκευή - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Οι πρώτες τέσσερις ανανεώσεις του Θερμαϊκού Θέρμης - Ξεκαθαρίζει ποιοι παραμένουν μέχρι Παρασκευή

Προτεραιότητα στις ανανεώσεις παικτών του ήδη υπάρχων  έμψυχου  δυναμικού του συλλόγου στους οποίους πιστεύει πάρα πολύ και ύστερα στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιρού θα δώσει ο Θερμαϊκός Θέρμης. 

Οι Βασίλης Μπούρκας και Τάσος Δούμας  ήδη έχουν μιλήσει με κάποιους (όχι όλους μέχρι Παρασκευή θα μιλήσουνε με όλους) ποδοσφαιριστές τους και με την σύμφωνη γνώμη και των δύο πλευρών στην ομάδα μέχρι στιγμής παραμένουν οι Νίκος  Μπικιάρης,  Κυριάκος Χαραλαμπίδης, Παναγιώτης Βαλαής και Γιώργος Πόζογλου.
Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Βαλαής που πέρσι στο μισό και παραπάνω πρωτάθλημα δεν αγωνίστηκε λόγω σοβαρού τραυματισμού με την έναρξη της προετοιμασίας μπαίνει κανονικά στο γήπεδο. 
Ο Θερμαϊκός αυτό που θα κοιτάξει πάντως την περίοδο των μεταγραφών είναι να αποκτήσει νεαρούς παίκτες λόγω του υπάρχων μέτρου να παίζει ένας γεννημένος 2000 και κάτω στην εντεκάδα.
Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα ανακοινωθούν και τα φιλικά της ομάδας καθώς και το πότε θα ξεκινήσει η προετοιμασία η οποία θα γίνει στα γήπεδα στο φράγμα της Θερμής σε μια πολύ καλή τοποθεσία για προετοιμασία.