Καθαρίζουν τον Θερμαϊκό από τα ποντίκια και.... ότι επιπλέει (VIDEO-ΦΩΤΟ) - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Καθαρίζουν τον Θερμαϊκό από τα ποντίκια και.... ότι επιπλέει (VIDEO-ΦΩΤΟ)




Έπιασαν σήμερα δουλειά δύο αντιρρυπαντικά σκάφη

Έκτακτη επιχείρηση καθαρισμού για να μην θυμίζει ...χαβούζα η βιτρίνα της Θεσσαλονίκης. Οι έντονες βροχοπτώσεις του περασμένου Σαββατοκύριακου άφησαν «προίκα» στον Θερμαϊκό φύκια, τρωκτικά, κουτάκια και ....ό,τι άλλο επιπλέει!
Για τον λόγο αυτό κατόπιν πρωτοβουλίας του ΥΜΑΘ έπιασαν  σήμερα  δουλειά δύο αντιρρυπαντικά σκάφη, που θα συνεχίσουν μέχρι όσο χρειαστεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες η σύμβαση με την εταιρεία που διαθέτει τα απορρυπαντικά σκάφη έληξε στα τέλη του περασμένου μήνα, και τώρα είναι σε εξέλιξη οι διαβουλεύσεις προκειμένου να βρεθούν χορηγοί για την υπογραφή της νέας σύμβασης.
Την είδηση για τον καθαρισμό  γνωστοποίησε μέσα από ανάρτηση του στον λογαριασμό του στο facebook ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β' Θεσσαλονίκης, Σωκράτης Φάμελλος.
«Από νωρίς το πρωί δύο ειδικά σκάφη καθαρίζουν τον Θερμαϊκό Κόλπο μετά από σχετική εντολή της Υφυπουργου Μακεδονίας Θράκης και με την επίβλεψη του Φορέα Διαχείρισης Θερμαϊκού Κόλπου» έγραψε ο κ. Φάμελλος
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΙΚΟ:
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, ωκεανός, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες, νερό και φύση