Συνεχίζονται τα έργα για το Φυσικό Αέριο σε Ταγαράδες - Αγία Παρασκευή - Σουρωτή - Βασιλικά (φωτο-video) - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Συνεχίζονται τα έργα για το Φυσικό Αέριο σε Ταγαράδες - Αγία Παρασκευή - Σουρωτή - Βασιλικά (φωτο-video)


Συνεχίζονται οι εργασίες επέκτασης του δικτύου μεταφοράς Φυσικού Αερίου στον οδικό άξονα των Κοινοτήτων Ταγαράδων, Αγίας Παρασκευής - Σουρωτής- Βασιλικών.


Οι κάτοικοι των περιοχών βλέπουν με ανακούφιση τα νέα έργα, αφού η σύνδεση τους με το φυσικό αέριο θα τους εξοικονομήσει χρήματα μακροπρόθεσμα από τη θέρμανση τον χειμώνα. Από την αλλη, δεν είναι λίγοι εκείνοι που απογοητευμένοι από την αργοπορία της έλευσης του αερίου στη περιοχή τους, έχουν επενδύσει τα προηγούμενα χρόνια σε άλλη μορφή θέρμανσης αγοράζοντας ξυλολέβητες νέας τεχνολογίας, ενεργειακά τζάκια κτλ. και άλλοι που δε μπορούν να ανταποκριθούν στο κόστος της επένδυσης, αφού μια μέση τιμή εργασιών και λέβητα αγγίζει και πολλές φορές ξεπερνά τα 1.500€. 

Από τη πλευρά της, η εταιρεία σύνδεσης φ.α. στη προσπάθειά της να προσεγγίσει περισσότερους καταναλωτές, προσφέρει δωρεάν σύνδεση για τους νέους πελάτες που έχουν κάνει ή πρόκειται να κάνουν αίτηση μέσα στο 2019.

Οπως και να έχει πάντως, πρόκειται για μια εξέλιξη που έλειπε από τη περιοχή και μακροπρόθεσμα οι κάτοικοι της περιοχής θα ωφεληθούν.
  


Video:
    


Χάρτης επέκτασης:

THERMISnews.gr
Video: Ιωάννης Μυλωνάς
Φωτο: Ξανθίππη Γ.