Jaguar XJ : Έρχεται ανανεωμένη το 2020 (φωτο) - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Jaguar XJ : Έρχεται ανανεωμένη το 2020 (φωτο)

Αποτέλεσμα εικόνας για "Jaguar XJ"
Στις 5 Ιουλίου αναμένεται η τελευταία Jaguar XJ να βγει από το εργοστάσιο της Jaguar στο Solihull, με τη νέα γενιά του μεγάλου βρετανικού σεντάν να έρχεται το 2020.

Η τωρινή γενιά της Jaguar XJ (X531) βρίσκεται στην παραγωγή από το 2010 και αν μη τι άλλο, πρόκειται για ένα από τα παλαιότερα μοντέλα όχι μόνο της κατηγορίας της, αλλά και της αγοράς, παρότι πριν μια τετραετία η Jaguar είχε προβεί σε μια ανανέωσή της.
Πλέον, στις 5 Ιουλίου σύμφωνα με πληροφορίες από τη Μεγάλη Βρετανία, η XJ θα σταματήσει την παραγωγή της, ανοίγοντας το δρόμο για τη νέα γενιά του μεγάλου μοντέλου.
Αυτό, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, θα έρθει το 2020 φέροντας μάλιστα και αμιγώς ηλεκτρική έκδοση με 4 ηλεκτροκινητήρες, η ισχύς κάθε ενός εκ των οποίων αναμένεται να είναι 200 ίππους.
Στόχος τη Jaguar είναι με τη νέα ηλεκτρική XJ να ανταγωνιστεί το Tesla Model S και την επικείμενη ηλεκτρική Porsche Taycan, αν και σύμφωνα με περσινές δηλώσεις του Υπεύθυνου Σχεδίασης της Jaguar, Ian Callum, δεν θα αφεθεί στην άκρη και η οδηγική ευχαρίστηση.
Σε ό,τι αφορά πάντως στην υπάρχουσα γενιά, αυτή με βάση και τα στοιχεία των πωλήσεων χρήζει αντικατάστασης, μιας και σύμφωνα με την CarSalesBase, το 2018 πωλήθηκαν μόνο 1.099 XJ στην Ευρώπη και 1.579 στις Η.Π.Α.
Πηγή: newsauto.gr

Αποτέλεσμα εικόνας για "Jaguar XJ"

Αποτέλεσμα εικόνας για "Jaguar XJ"