Πως θα είναι η νέα πλατφόρμα βιντεοπαιχνιδιών της Google; - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Πως θα είναι η νέα πλατφόρμα βιντεοπαιχνιδιών της Google;

Μία νέα πλατφόρμα βιντεο-παιχνιδιών, που θα ανοίξει τον Νοέμβριο, ανακοίνωσε η Google.

Η εταιρία αποκάλυψε τις λεπτομέρειες της νέας της πλατφόρμας με τα βιντεοπαιχνίδια συνεχούς ροής «Stadia», που θα είναι προσβάσιμη από τον Νοέμβριο με 30 παιχνίδια. Η πλατφόρμα αυτή αντιπροσωπεύει την πολυαναμενόμενη έφοδο του αμερικανικού κολοσσού στο σύμπαν του «cloud gaming«.

Η υπηρεσία της Google δεν είναι ακόμη έτοιμη για προ-παραγγελία, παρά μόνο υπό το σχήμα που ονομάζεται «Edition fondateur», το οποίο διατίθεται αντί 129 ευρώ. Η προσφορά αυτή, που θα επιτρέψει το παιχνίδι μόλις ανοίξει η πλατφόρμα για το κοινό τον Νοέμβριο, περιλαμβάνει μια τρίμηνη εγγραφή, μια συσκευή Chromecast Ultra που θα επιτρέπει τη σύνδεση με μια οθόνη και ένα χειριστήριο.

Δύο ακόμη προγράμματα θα διατεθούν μετά την έναρξη της λειτουργίας της πλατφόρμας, ένα στην τιμή των 9,99 ευρώ τον μήνα που ονομάζεται "Stadia Pro" και μια βασική δέσμη που αναμένεται το 2020, της οποίας ελάχιστες λεπτομέρειες είναι γνωστές.

Που θα λειτουργήσει η πλατφόρμα της Google
Αυτή η πλατφόρμα παιχνιδιών συνεχούς ροής θα είναι αρχικά διαθέσιμη σε 14 χώρες, ανάμεσά τους οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Βρετανία και ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες όπως η Γαλλία, διευκρίνισε ο όμιλος.

Τριάντα παιχνίδια θα διατεθούν εξάλλου μόλις αρχίσει η λειτουργία της υπηρεσίας, πρόσθεσε η Google, ανάμεσα στα οποία τα δημοφιλή Destiny 2 και Assassin's Creed Odyssey (Ubisoft). Άλλα παιχνίδια, κυρίως του στούντιο Electronic Arts, θα ανακοινωθούν σύντομα.

Αυτά, εν μέσω προβλημάτων στην εταιρία, η οποία βρίσκεται στο στόχαστρο της κυβέρνησης των ΗΠΑ, που ξεκινά έρευνα για παραβιάσεις της αντιμονοπωλιακής νομοθεσίας.