Η ανακοίνωση του ΜΕΤΩΠΟΥ ΡΗΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ για τα αποτελέσματα των αυτοδ/κών εκλογών - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Η ανακοίνωση του ΜΕΤΩΠΟΥ ΡΗΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ για τα αποτελέσματα των αυτοδ/κών εκλογών


Η ανακοίνωση:


Το Μέτωπο Ρήξης και Ανατροπής θα ήθελε να ευχαριστήσει τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους επαγγελματίες, τους φτωχούς αγρότες, τους συνταξιούχους, και τη νεολαία του δήμου Θέρμης που το στήριξαν με την ενεργή τους ψήφο στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου με αποτέλεσμα την επανεκλογή δημοτικού συμβούλου για δεύτερη κατά σειρά τετραετία.

Σε δύσκολες οικονομικά εποχές και με πενιχρά μέσα για προεκλογικό υλικό χωρίς στήριξη κομμάτων και συμφερόντων καταφέραμε να δώσουμε τη μάχη των δημοτικών εκλογών από γειτονιά σε γειτονιά και από δρόμο σε δρόμο αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες και τα προβλήματα του απλού λαού, τον οποίο υπηρετούμε και προασπιζόμαστε πιστά όλα αυτά τα χρόνια.

Θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε στο πλευρό του πολίτη ο οποίος προσπαθεί να επιβιώσει στη βάρβαρη “μετά”μνημονιακή βαρβαρότητα εκτός και εντός συμβουλίων πανταχού παρόντες για τα συμφέροντα των συνδημοτών μας. Σε αντίθεση με συντηρητικές παρατάξεις – φαντάσματα που εμφανίστηκαν το τελευταίο δεκαήμερο πριν τις εκλογές, ενάντια στις συγκλίνοντες πολιτικές της πολύχρονης δημαρχοκεντρικής κλίκας με τις πολιτικές λιτότητας με “ανθρώπινο” προσωπείο.

Καμία διαχείριση των σημερινών πολιτικών δεν μπορεί να προσφέρει στον απλό λαό. Χρειάζεται ρήξη και πραγματική λαϊκή αντιπολίτευση για να μπορούμε να μιλάμε για αυτοδιοίκηση και όχι για δήμους κέντρα τήρησης των βάρβαρων υφεσιακών πολιτικών που έχουν ρημάξει τις ζωές μας εδώ και τόσα χρόνια. Τα μεγάλα προβλήματα του δήμου Θέρμης ,όπως αυτά των υποδομών, της σχολικής στέγης, της μεταφοράς των μαθητών , της ύδρευσης , της αποχέτευσης, του βιολογικού σταθμού, της έλλειψης πεζοδρομίων, ποδηλατοδρόμων, του οδικού δικτύου, και τόσα άλλα παραμένουν και μετά τις εκλογές και απαιτούν άμεσα την λύση τους.

Η ψήφος στο Μέτωπο Ρήξης και Ανατροπής επιβεβαίωσε τους αγώνες μας για τη προστασία του περιβάλλοντος και των ζωών μας. Επιβεβαίωσε ότι οι αλλαγές στον δήμο μας ξεκινάνε από τους δρόμους των χωριών μας στον αγώνα για τα λαϊκά δικαιώματα και τις απαιτήσεις μακριά από αποξενωμένα συμβούλια και παραταξιακές μικροεντάσεις που απλά δημιουργούν εντυπώσεις.

Για αυτό ακριβώς θα είμαστε παρόντες και παρούσες και την ερχόμενη τετραετία για να τους χαλάσουμε τα σχέδια μαζικά και να αντιπολιτευτούμε μαχητικά χρησιμοποιώντας το δημοκρατικό εργαλείο της εναλλαγής δημοτικού συμβούλου ανά τακτικά χρονικά διαστήματα. Ακριβώς επειδή είμαστε μέτωπο συναγωνιστών και συναγωνιστριών και όχι ανταγωνιζόμενοι πιστοί της καρέκλας. Ξέρουμε ότι η πολιτική ανήκει στους δρόμους και τις πλατείες και από εκεί θα συνεχίσουμε να πολεμάμε τις βάναυσες ευρωπαϊκές μνημονιακές πολιτικές που τρέφουν τον ρατσισμό και το φασισμό , θα συνεχίσουμε να είμαστε το αγκάθι που θα τους χαλάει τα σχέδια και θα παλεύουμε για ένα μέλλον ανθρώπινο που μοχθούμε και έχουμε ανάγκη.

Καλούμε τους συνδημότες μας να ενισχύσουν την παρουσία μας και να μας προσεγγίσουν μαζικά για να μπορέσουμε να συνδιαμορφώσουμε τη παρουσία μας στο δημοτικό συμβούλιο και να εφαρμόσουμε την πραγματική ανατρεπτική αντιπολίτευση !
Η γραμματεία
του Μετώπου Ρήξης και Ανατροπής