Προειδοποίηση του ΕΟΦ για επικίνδυνο συμπλήρωμα διατροφής για σεξουαλική ενίσχυση - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Προειδοποίηση του ΕΟΦ για επικίνδυνο συμπλήρωμα διατροφής για σεξουαλική ενίσχυση



Ανακοίνωση προειδοποίηση για επικίνδυνο συμπλήρωμα διατροφής που χρησιμοποιείται για ενίσχυση της ανδρικής σεξουαλικής δραστηριότητα εξέδωσε ο ΕΟΦ.
Καλεί τους καταναλωτές να μην το χρησιμοποιήσουν.

Η ανακοίνωση του ΕΟΦ εκδόθηκε μετά την ενημέρωση από την αμερικανική FDA και καλεί τους καταναλωτές να μην αγοράζουν και να μην χρησιμοποιούν το προϊόν THE BEAST CAPSULES Stiff Boy LLC.

Το συγκεκριμένο προϊόν πωλείται ως συμπλήρωμα διατροφής για την ενίσχυση της ανδρικής σεξουαλικής δραστηριότητας και δεν αποκλείεται να πωλείται και στην Ελλάδα μέσω internet.

Οι εργαστηριακοί έλεγχοι που έγιναν από τις αμερικανικές αρχές έδειξαν ότι το προϊόν περιέχει τη φαρμακευτική ουσία σιλδεναφίλη (sildenafil), χωρίς αυτή να δηλώνεται στη επισήμανση του.

Οι καταναλωτές καλούνται σε επαγρύπνηση, ώστε, σε περίπτωση που περιέλθει στην κατοχή τους το συγκεκριμένο προϊόν, να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ.

Επισημαίνεται ότι η αγορά προϊόντων αρμοδιότητας ΕΟΦ από μη εγκεκριμένες πηγές μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία, καταλήγει η ανακοίνωση του Οργανισμού.