Ατρόμητος Αγ. Αντωνίου: αποστολή εξετελέσθη έναν χρόνο αργότερα…. - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ατρόμητος Αγ. Αντωνίου: αποστολή εξετελέσθη έναν χρόνο αργότερα….



Όταν φτάνεις ένα βήμα πριν την αποτυχία , τότε η επιτυχία αποκτά σαφώς μεγαλύτερη  σημασία. 

Αυτό ένοιωσαν φέτος οι άνθρωποι του Ατρόμητου Αγίου Αντωνίου οι οποίοι αν και η ομάδα του ξεκίνησε πολύ καλά ο πρωτάθλημα στην συνέχεια και περίπου μετά τις γιορτές έκανε μια κοιλιά και λίγο έλειψε να βρεθεί εκτός στόχων. 

Η έλευση του Κυριάκου Μπιμπισίδη έδωσε άλλον αέρα στους ποδοσφαιριστές του συλλόγου οι οποίοι πήραν την «κατάσταση» στα χέρια και πέτυχαν τελικά αυτό που ήθελαν. Την μεγάλη επιτυχία και την άνοδο σύσσωμη η οικογένεια του Αγίου Αντωνίου την αφιερώνουν στην Δέσποινα Τουλκερίδου που πριν έναν χρόνο έφυγε από την ην ζωή και ήταν μητέρα του αρχηγού της ομάδας Ιορδάνη Κούκλη.

Στο goalpress μίλησαν έξι ποδοσφαιριστές της ομάδας που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα

Γιάννης Παρασκευόπουλος  (ποδοσφαιριστής)
«Ήταν υποχρέωσή μας. Βρέθηκα στην ομάδα ξανά, 4 χρόνια μετά την πρώτη θητεία μου εδώ -όταν αγωνιζόμασταν στην Α’- και ήρθα με σκοπό να ανεβάσουμε τον Ατρόμητο στην κατηγορία που ανήκει. 

Αν και είχαμε προβλήματα μεσούσης της σεζόν και μιλάω για το αγωνιστικό κομμάτι, η έλευση του κ. Μπιμπισίδη έσωσε την παρτίδα μπορώ να πω, όπως δείχνουν και τα αποτελέσματα αλλά και η εικόνα μας στο γήπεδο, για όσους μας παρακολουθούσαν. 

Όπως και να το κάνουμε, δεν ταιριάζει στον Άγιο Αντώνιο η Β’, με βάση τις εγκαταστάσεις του αλλά και τους ανθρώπους που τον περιβάλλουν και ασχολούνται καθημερινά, όποτε ήταν κάτι σαν υποχρέωσή μας αυτή η άνοδος. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή, τη διοίκηση και φυσικά τον κόσμο που μας ακολουθούσε κυριολεκτικά παντού. 

Εύχομαι τη νέα χρονιά, ο Ατρόμητος να κάνει μια πορεία τέτοια, που να μην μπλέξει σε περιπέτειες προηγούμενων ετών, δείχνοντας πως έχει μάθει απ’ τα λάθη του. Καλό καλοκαίρι και υγεία σε όλον τον κόσμο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.»

Βασίλης Βαρλάμης (ποδοσφαιριστής)
«Από τον Ιανουάριο που ήρθα στην ομάδα ήμουν σίγουρος ότι θα ανεβούμε είτε ως πρωταθλητές είτε σαν δεύτερη ομάδα. Στην αρχή είχαμε κάποια άτυχα αποτελέσματα 

Αλλά μετά με την έλευση του κ. Μπιμπισίδη άλλαξαν πολλά πράγματα και δουλεύαμε όλοι με τον ίδιο ζήλο και με πολύ όρεξη για να πετύχουμε το στόχο μας που είχε αρχίσει να απομακρύνεται. 

Πιστεύω πως το κλειδί της επιτυχίας μας εκτός από την πολύ καλή ποιότητα της ομάδας είναι η πολύ καλή σχέση που έχουμε μεταξύ μας από την διοίκηση μέχρι και τον τελευταίο ποδοσφαιριστή..

Είμαστε μια πολύ δεμένη οικογένεια πάνω από Όλα! Καλό καλοκαίρι.»

Πάνος Βλαχούδης (τερματοφύλακας)
«Η φετινή χρονιά μετά την επίτευξη του στόχου της ανόδου κρίθηκε άκρως επιτυχημένη. Η ομάδα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα καθόλα την διάρκεια της χρονιάς. 

Θέλαμε εξαρχής να διεκδικήσουμε την άνοδο με την επίτευξη της πρώτης θέσης, αλλά μετά τα κακά αποτελέσματα που είχαμε στο ξεκίνημα του 2ου γύρου αυτός ο στόχος έδειχνε να απομακρύνεται. Εκείνο το διάστημα ήρθε παράλληλα και η αλλαγή προπονητή στην ομάδα μας. 

Με τον ερχομό του κ. Μπιμπσίδη η ομάδα έδειξε να παίρνει τα πάνω της και παιχνίδι με παιχνίδι βρισκόμασταν όλο και πιο κοντά στον στόχο του πρωταθλήματος, τον οποίον δε καταφέραμε να κατακτήσουμε για μόλις ένα βαθμό. Η κατάκτηση της 2ης θέσης μας έδωσε σημαντικό προβάδισμα έδρας στα playoff κι έτσι καταφέραμε να κάνουμε το απόλυτο στις νίκες και να φτάσουμε στον αγώνα μπαράζ ενάντια στον Αχιλλέα Περαίας και να κατακτήσουμε την άνοδο στην Α’ Κατηγορία. Από την αρχή της σεζόν η ομάδα ήταν μια οικογένεια, με όλη την σημασία της λέξης από τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και την διοίκηση μέχρι τον φροντιστή. Από μεριάς μου θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για όλη την φετινή πορεία που πραγματοποιήσαμε όλοι μαζί. 

Τον προπονητή μας τον κ. Μπιμπισίδη ο οποίος στις δύσκολες στιγμές λειτουργούσε σαν δάσκαλος και φίλος δίνοντας μας ένα μεγάλο στήριγμα για να καταφέρουμε την επίτευξη της ανόδου. Τους ανθρώπους της διοίκησης έναν έναν ξεχωριστά, οι οποίοι δεν έλειψαν ποτέ από καμία προπόνηση δίνοντας ότι είχαν για να είναι όλα στην εντέλεια. Και τέλος τον κόσμο του Αγίου Αντωνίου ο οποίος δεν έλειπε ποτέ από το γήπεδο ανεξαρτήτου δυναμικότητας αντίπαλου ή έδρας.»

Γιώργος Φλώρος (ποδοσφαιριστής)
«Τέλος καλό, όλα καλά Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της, ένα αίσιο τέλος καθώς πετύχαμε τον στόχο που είχαμε θέσει εκ αρχής δηλαδή την άνοδο και την επιστροφή μας στην Α ερασιτεχνική κατηγορία… Ήταν μια μεγάλη και δύσκολη χρονιά καθώς αντιμετωπίσαμε δύσκολους αντιπάλους και καλές ομάδες. 

Άλλωστε την αξία του νικητή την δίνει ο αντίπαλος και οι αντίπαλοι μας ήταν εξίσου πολύ καλές ομάδες. Πετύχαμε την άνοδο με τον δύσκολο τρόπο, αυτόν των play offs και θεωρώ πως δικαία εμείς πήραμε την άνοδο καθώς ήμασταν ένα κλικ πάνω από τις άλλες ομάδες και κυρίως στα play offs δείξαμε ότι είμαστε μια καλοδουλεμένη ομάδα. Χαίρομαι που καταφέραμε και μετείχαμε τον στόχο μας και είμαι βασικό μέλος αυτής της ομάδας. 

Γράψαμε αλλη μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του Ατρόμητου και αυτή η ιστορία δεν σταματήσει άδω. Για να φτάσουμε όμως να είμαστε ανταγωνιστικοί όντος γηπέδου έπρεπε κάποια άτομα να κάνουν έναν σκληρό αγώνα κατά την διάρκεια της χρονιάς. Γι αυτόν τον λόγο θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας και τον κ. Στέλιο Μιχαηλίδη για την πολύτιμη βοήθεια τους αλλά και την στήριξη τους καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς. 

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μας τον κ. Μπιμπισίδη που μας πηρέ σε ένα πολύ δύσκολο και κομβικό σημείο καθώς είχαμε να νικήσουμε 3 μήνες και μας οδήγησε στην άνοδο παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Κάναμε καταπληκτική δουλεία και οφείλουμε πολλά σε αυτόν τον καταπληκτικό άνθρωπο και προπονητή. 

Τέλος δεν θα μπορούσα να ξεχάσω τον κόσμο του χωρίου ο όποιος μας στήριξε κι μας ακλούθησε σε κάθε γήπεδο και αγώνα και μας έκανε να αισθανόμαστε σαν το σπίτι μας το γήπεδο μας.»

Γιάννης Φλώρος (ποδοσφαιριστής)
«Στόχος από την αρχή ήταν η άνοδος. Όλοι το πιστεύαμε και το θέλαμε παρά πολύ. Η ομάδα έκλεισε τον πρώτο γύρο στην πρώτη θέση, μετά τις γιορτές κάναμε μια κοιλία και δεν παρουσιαστήκαμε έτοιμοι με αποτέλεσμα να κάνουμε 4 συνεχόμενες ήττες. 

Παρά τις ήττες και τις κακές εμφανίσεις η ομάδα δεν ξέχασε τον στόχο της που ήταν η άνοδος και συνέχισε να δουλεύει ακόμα πιο σκληρά. Τότε ήταν που έγινε και η αλλαγή προπονητή. Η αλλαγή προπονητή έπαιξε μεγάλο ρολό θα την χαρακτήριζα κομβικής σημασίας για την συνεχεία. 

Ο κ. Μπιμπισίδης μας κέρδισε από την αρχή τον εμπιστευτήκαμε δουλέψαμε σκληρά μαζί του και μέχρι την τελευταία αγωνιστική παλεύαμε για το πρωτάθλημα. Αφού δεν ήρθε ξέραμε τι πρέπει να κάνουμε στα μπαράζ. Παρουσιαστήκαμε σοβαροί και με το πλεονέκτημα της έδρας και την βοήθεια του κόσμου τερματίσαμε πρώτοι. θεωρώ πως ήμασταν η καλύτερη ομάδα στα μπαράζ και δικαίως ανεβήκαμε. 

θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ μέρους και των ποδοσφαιριστών την διοίκηση της ομάδας που ήταν πάντα διπλά μας στα εύκολα και στα δύσκολα και φυσικά τον κόσμο μας που έδωσε δυναμικό παρών  σ’ όλα τα παιχνίδια.»


Ιορδάνης Κούκλης (αρχηγός) «Ήταν μια χρόνια πολύ ιδιαίτερη για μένα. Ήθελα όσο τίποτα να κατακτήσουμε την άνοδο. 

Η ομάδα πέρασε δύσκολες μέρες και έφτασε πολύ κοντά στην αποτυχία, αλλά παρέμεινε δεμένη σαν οικογένεια και η άφιξη του κ.Μπιμπισίδη σηματοδότησε την αντεπίθεση μας, που μας οδήγησε στην άνοδο. 

Δουλέψαμε πραγματικά πολύ σκληρά και το αξίζαμε. Και επειδή τις επιτυχίες τις καρπώνονται ο προπονητής και οι παίκτες πρωτίστως, θέλω να ευχαριστώ τους Βασίλη Τουλκεριδη, Μιχάλη Αβραάμ, Τάσο Σαρίδη  Κώστα Καρασαββίδη οι όποιοι στερώντας χρόνο από τις δουλείες και τις οικογένειες τους ήταν πρωτοστάτες και αφανής ήρωες της φετινής επιτυχίας.»

πηγή