Φιλιππιάδου Μαγδαληνή - Λίνα : Το ευχαριστήριο της Θερμιώτισσας υποψήφιας Περιφερειακής Συμβούλου με τον Α.Τζιτζικώστα - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Φιλιππιάδου Μαγδαληνή - Λίνα : Το ευχαριστήριο της Θερμιώτισσας υποψήφιας Περιφερειακής Συμβούλου με τον Α.Τζιτζικώστα

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, κοντινό πλάνο
Φιλιππιάδου Μαγδαληνή - Λίνα:

  
Η ευχαριστήρια ανακοίνωση της Περιφερειακής Συμβούλου με το ψηφοδέλτιο του Α.Τζιτζικώστα. 

#VoteForLina Το Κάνατε πράξη !!!!

Μετά και από τα επίσημα αποτελέσματα του Πρωτοδικείου, επιτέλους ήρθε η στιγμή να σας επιβεβαιώσω αυτό που σιωπηλά περίμενα τόσες μέρες. 8802 άνθρωποι με αγαπήσατε, με ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ και με σηκώσατε στις πλάτες σας, πιστεύοντας στο όνειρό μου και με ΕΚΛΕΞΑΤΕ 22η από τους 24 περιφερειακούς συμβούλους που εκλέγονται συνολικά στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης.

Έκανα τον αγώνα μου σεμνά και ταπεινά, όπως μου έπρεπε και όπως σας άξιζε, και έτσι σεμνά και ταπεινά, λαμβάνω την ισχυρή εντολή σας να υπηρετήσω τη θητεία μου με σεβασμό και αίσθημα ευθύνης στο πλευρό του Περιφερειάρχη μας Απόστολου Τζιτζικώστα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν και στον Απόστολο Τζιτζικώστα που με εμπιστεύτηκε για 2η φορά δίνοντας μου την ευκαιρία να δώσω μαζί του τον αγώνα αυτόν.

Θα ευχαριστήσω ξεχωριστά και προσωπικά τον καθένα από εσάς τις ακόλουθες μέρες.
Όλους εσάς που πιστέψατε πως έχω μία θέση στο συμβούλιο...που δώσατε υπόσταση στο όνειρο μου.

Θέλω όμως να ευχαριστήσω και όσους δεν με πίστεψαν, όσους με πολέμησαν κρυφά και φανερά, όσους με περιγέλασαν. Εσάς σας ευχαριστώ διπλά...γιατί αν δεν νιώσει κάποιος βαρίδια στα πόδια του, δεν παίρνει τη μεγάλη απόφαση να ανοίξει τα φτερά του...σας ευχαριστώ που δεν με αφήσατε να επαναπαυτώ..

Ευχαριστώ τον Στρατηγό και Εμπνευστή του αγώνα μου, τον σύντροφό μου και συνοδοιπόρο μου, τον Παντελή Βογιατζή Παντελής Βογιατζής που τον γνώρισα στις εκλογές του 2014 και έμελλε να πορευτούμε μαζί και σε αυτές τις εκλογές γιορτάζοντας με τον καλύτερο τρόπο την 5η επέτειο γνωριμίας μας. Μεγάλο όμως το ευχαριστώ και στην οικογένειά του, στον Δημήτρη Βογιατζή, στη Σαπφώ, στον Θάνο Βογιατζή και σε όλα τα μέλη της οικογένειας Βογιατζή που με στήριξαν σαν παιδί τους.

Τέλος, ευχαριστώ τους γονείς μου, τους συγγενείς μου, τις κολλητές μου και τους φίλους μου, για την υπομονή τους και την αμέριστη συμπαράστασή τους.

Ο αγώνας συνεχίζεται...

Φιλιππιάδου Μαγδαληνή (Λίνα)



Διαβάστε περισσότερα για τη Φιλιππιάδου Μ. στο παρακάτω άρθρο: