Αυξημένη η κίνηση προς Ποταμό - Με καθυστερήσεις η Μουδανιών προς Χαλκιδική - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Αυξημένη η κίνηση προς Ποταμό - Με καθυστερήσεις η Μουδανιών προς Χαλκιδική



Μεγάλες στιγμές αναμένεται να γνωρίσει αυτό το τριήμερο (του Αγ. Πνεύματος) ο Ποταμός της Επανομής, αλλά και όλες οι ακτές του Δήμου Θερμαϊκού. Η κίνηση των οχημάτων από Θεσσαλονίκη προς τις παραλίες είναι πολύ αυξημένη και οι θάλασσες ήδη πλημμυρίζουν από λουόμενους!
Χρειάζεται, λοιπόν, προσοχή και υπομονή από τους επισκέπτες, διότι θα υπάρξουν καθυστερήσεις τόσο προς την μετάβαση, όσο και κατά την επιστροφή τους το απόγευμα, όμως το μόνο βέβαιο είναι πως θα αποζημιωθούν στον μέγιστο βαθμό, δεδομένου πως οι παραλίες της περιοχής μας εγγυώνται ένα καθαρό και απολαυστικό μπάνιο…

Στον δρόμο προς Χαλκιδική η κίνηση συνεχίζει να διεξάγεται με αργή ταχύτητα ακόμη και αυτή την ώρα, αφού αναχωρούν οι εργαζόμενοι του Σαββάτου που σχόλασαν πριν λίγο, αλλά και τελευταίοι που πρόκειται να διανυκτερεύσουν και να περάσουν το τριήμερο στη Χαλκιδική. Τα πιο δύσκολα σημεία φαίνεται να είναι η άνοδος της Καρδίας και λίγα χιλιόμετρα πριν τα Ν.Μουδανιά. 

Από τη πλευρά της Πιερίας υπήρξε νωρίτερα μποτιλιάρισμα στο ύψος των διοδίων των Μαλγάρων, αλλά σιγά σιγά η κατάσταση δείχνει να εκτονώνεται.

Η επιστροφή αναμένεται ιδιαίτερη δύσκολη, κυρίως το βράδυ της Δευτέρας και για τον λόγο αυτό η τροχαία έχει λάβει αυξημένα μέτρα για το τριήμερο (δείτε εδω). 


THERMISnews με πληροφορίες από Τροχαία, Rthes.gr και Τhermaikos24.gr