Διευκόλυνση του έργου των οδοκαθαριστών με τη προμήθεια 8 νέων χειραμαξιδίων - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Διευκόλυνση του έργου των οδοκαθαριστών με τη προμήθεια 8 νέων χειραμαξιδίων


Οκτώ όμορφα και εύχρηστα χειραμαξίδια, που θα διευκολύνουν το έργο των οδοκαθαριστών προμηθεύτηκε πρόσφατα η Διεύθυνση Καθαριότητας & Ανακύκλωσης. 



Τα νέα αυτά μοντέρνα και όμορφα σχεδιασμένα χειραμαξίδια έχουν, ήδη, διανεμηθεί στα Βασιλικά, τη Ν. Ραιδεστό, το Ν. Ρύσιο, την Καρδία, το Πλαγιάρι και τη Θέρμη. Χρησιμοποιούνται, δε από τους εργαζόμενους στο τμήμα καθαρισμού κοινόχρηστων χώρων και ειδικών συνεργείων για την καθαριότητα των οδών, πεζοδρομίων και κοινοχρήστων χώρων όπως πλατείες, παιδικές χαρές, χώρους πρασίνου, πάρκα κ.λ.π.

Τα χειραμαξίδια των οδοκαθαριστών είναι τροχήλατα, μεταλλικά, εύχρηστα, λειτουργικά και καθαρίζονται εύκολα. Αποτελούνται από τον σκελετό, τους τρεις τροχούς κύλισης, τον μεγάλο κάδο απορριμμάτων χωρητικότητας 90 λίτρων και το κυτίο των μικροεξαρτημάτων χωρητικότητας 35 λίτρων.

Η Διεύθυνση Καθαριότητας & Ανακύκλωσης για άλλη μια φορά ευχαριστεί όλους εσάς για τη συνεργασία και σας υπενθυμίζει ότι όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλλουμε στην προστασία και αναβάθμιση του περιβάλλοντος έτσι ώστε να διατηρείται ο δήμος μας καθαρός.