Νέα διανομή σήμερα 5/6/2019 από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Θέρμης σε δικαιούχους - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Νέα διανομή σήμερα 5/6/2019 από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Θέρμης σε δικαιούχους

Στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος Social plate που ξεκίνησε η Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τα Κοινωνικά Παντοπωλεία και τις συλλογικότητες, όπως είναι γνωστό, τα τρόφιμα που μένουν αδιάθετα στο τέλος κάθε εβδομάδας, παραχωρούνται στις Κοινωνικές αυτές δομές των Δήμων με σκοπό να μην πετιέται τίποτα που μπορεί να καταναλωθεί. 

Το πρόγραμμα εφαρμόζεται εδώ και ένα χρόνο με απόλυτη επιτυχία και στο πλαίσιο αυτό αύριο μαζί με την ήδη προγραμματισμένη διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου, θα μοιραστούν επίσης και είδη της Κεντρικής Αγοράς τα οποία παρέλαβαν εχθές οι υπεύθυνοι της κοινωνικής δομής του Δήμου μας.

Ειδικότερα, η Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης προσέφερε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θέρμης δωρεάν λάχανα, μαρούλια, ντομάτες και αγγουράκια που θα πάρουν σήμερα, μαζί με την προγραμματισμένη διανομή τροφίμων οι ωφελούμενοι της δομής μας.


Οι υπάλληλοι αλλά και οι εθελοντές της κοινωνικής δομής του Δήμου μας, κατά την παραλαβή των προϊόντων ευχαρίστησαν για μία ακόμη φορά τους εκπροσώπους της Κεντρικής Αγοράς Θεσσαλονίκης  για την εξαιρετική πρωτοβουλία και για την άριστη συνεργασία.


Η διαδικασία της διανομής ξεκινά στις εννέα το πρωί και αναμένεται να ολοκληρωθεί έως τη μία και μισή το μεσημέρι.


Το κοινωνικό παντοπωλείο  του Δήμου Θέρμης, θα συνεχίσει με συνέπεια την προσφορά του, εκμεταλλευόμενο κάθε δυνατή ευκαιρία προγραμμάτων που υλοποιούνται  στη βάση της ανθρώπινης αλληλεγγύης, ώστε να εξακολουθεί και στο μέλλον να αγκαλιάζει  με περισσή αγάπη ολοένα και περισσότερους συνδημότες μας, που έχουν την ανάγκη της πραγματικής στήριξης, της συμπαράστασης  και της φροντίδας όλων μας.