Καταγγελία για τραυματισμό λόγω κακοτεχνίας στο γήπεδο ποδοσφαίρου του 2ου Δημοτικού Θέρμης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Καταγγελία για τραυματισμό λόγω κακοτεχνίας στο γήπεδο ποδοσφαίρου του 2ου Δημοτικού Θέρμης



Δημοσιεύουμε αυτούσια την επιστολή γονέα στο THERMISnews.gr σύμφωνα με την οποία ο γιος του υπέστη τραυματισμό ο οποίος μπορούσε να είχε αποφευχθεί εαν είχε επισκευαστεί έγκαιρα μια κακοτεχνία στη περίφραξη του γηπέδου ποδοσφαίρου του 2ου Δημοτικού σχολείου Θέρμης.

Χαρακτηριστικές είναι οι φωτο που συνόδευαν την επιστολή με το τραύμα στο πόδι του μικρού Τ.Α. και το σύρμα που έσκισε το πόδι του παιδιού. Σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του, μας ενημέρωσε ότι έχει προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες από τη πλευρά του.


Με την ελπίδα σύντομα να γίνει η επισκευή του φράχτη ώστε να μην έχουμε άλλον τραυματισμό, παραθέτουμε την επιστολή του γονέα:

ΑΝΑΦΟΡΑ

Θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω ότι στις 16 Μαΐου εν ώρα γυμναστικής ο γιος μας Ά.Τ. τραυματίστηκε σοβαρά (του έγιναν τέσσερα ράμματα στο αριστερό πόδι). 

Το συμβάν οφείλεται σε κακοτεχνία στην περίφραξη του γηπέδου ποδοσφαίρου, η οποία φυσικά θα έπρεπε να έχει επιδιορθωθεί (φωτο).

Ενημερώσαμε τη διεύθυνση του σχολείου για τη σοβαρότητα του συμβάντος και επισημάναμε την αναγκαιότητα της άμεσης αποκατάστασης της κακοτεχνίας, ώστε να αποφευχθεί παρόμοιο γεγονός. 

Πέραν της διεύθυνσης επικοινωνήσαμε και με φορείς του Δήμου, οι οποίοι όμως δήλωσαν αναρμόδιοι.

Πραγματικά δεν καταλάβαμε ποιος ειναι υπεύθυνος για την συντήρηση της περίφραξη του σχολείου, όμως κάποιος πρέπει να επιληφθεί άμεσα του θέματος. 

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ
Τ.Θ.
Τ.Σ.
(Τα ονοματεπώνυμα αποκρύφθηκαν από το THERMISnews.gr αλλά είναι στη διάθεση των αρμοδίων αν ζητηθούν με τη συγκατάθεση των γονέων)

Οι φωτογραφίες που μας έστειλε ο γονέας: