O Δημήτρης Γουλιός νέος υποψήφιος με τη "Δημοκρατική Ενότητα" - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

O Δημήτρης Γουλιός νέος υποψήφιος με τη "Δημοκρατική Ενότητα"

Σε συνέχεια της παρουσίασης των υποψήφιων με τον συνδυασμό "Δημοκρατική Ενότητα" ο Θεόδωρος Παπαδόπουλος καλωσορίζει τον Γουλιό Δημήτρη:

Εκπρόσωπος της δραστήριας νέας γενιάς που αγωνίζεται και προσφέρει στον κοινό μας αγώνα για το καλό του τόπου μας, ο αγαπητός Δημήτρης Γουλιός συστρατεύεται μαζί μας ως υποψήφιος με το συνδυασμό της “Δημοκρατικής Ενότητας” . Με γνώση και όραμα χτίζουμε το μέλλον. Καλώς ήρθες φίλε Δημήτρη. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία. Έχεις να προσφέρεις πολλά στον τόπο μας.
Θεόδωρος Παπαδόπουλος
«Φίλες και φίλοι , η ομάδα μας γνωρίζει τις βιταμίνες που χρειάζεται ο όμορφος τόπος μας, για το αύριο που κτίζεται από τώρα. Μαζί, συσπειρωμένοι προχωράμε το χωριό μας σε μια άλλη διάσταση, δημιουργώντας ένα πρότυπο Smart Village. Ευχαριστώ τον δήμαρχο μας Θόδωρο Παπαδόπουλο για την τιμητική του πρόταση. Στην “Δημοκρατική Ενότητα” , υπάρχει ελεύθερος χώρος για όλες τις απόψεις, οι οποίες και θα οδηγήσουν τις τοπικές κοινωνίες μας μπροστά με αλληλεγγύη, ευημερία στην πράξη και χαμόγελα. Έχουμε όρεξη, μεράκι και εφικτό σχέδιο.
Γουλιός Δημήτριος
Ο Γουλιός Δημήτριος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Περιστερά Θεσσαλονίκης.
Παιδί πολύτεκνης οικογένειας και απόφοιτος του Τμήματος Υγείας του Επαγγελματικού Λυκείου Βασιλικών. Εργάζεται στον χώρο της Εστίασης και ασχολείται με την Φωτογραφία και το Ραδιόφωνο. Μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Περιστεράς, φίλος υποστηρικτής των Τοπικών Φορέων, ενώ του αρέσει να εντάσσεται σε δράσεις τοπικής ανάδειξης και δημιουργίας όπως τα Περιστεριανά και την Γιορτή Γάλακτος.