Τελευταία Νέα:

Το μήνυμα της "Λαϊκής Συσπείρωσης" σε εργοτάξια και υπηρεσίες του ΔήμουΜέλη και υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι της "Λαϊκής Συσπείρωσης"
στο Δήμο Θέρμης πραγματοποίησαν σήμερα νωρίς το πρωί εξόρμηση στα εργοτάξια και σε διάφορες υπηρεσίες του Δήμου Θέρμης, προς ενημέρωση των εργαζομένων για τις θέσεις του ΚΚΕ και του συνδυασμού, αλλά και για ενημέρωση από αυτούς σε σχέση με τα προβλήματα και τους προβληματισμούς καθώς και ανταλλαγή απόψεων και εντυπώσεων.

Επικεφαλής ήταν ο υποψήφιος Δήμαρχος Θέρμης Φάνης Καρκατζούνης, ενώ εκτός των τοπικών υποψηφίων συμμετείχαν τρεις υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Κεντρικής Μακεδονίας Θόδωρος Ιγνατιάδης, Βασίλης Ρέβας και Κλεοπάτρα Χοροζίδου, η οποία σημειωτέον είναι πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΟΤΑ στο Νομό Θεσσαλονίκης.

Η αντιπροσωπεία επισκέφτηκε κατά σειρά το εργοτάξιο της ΔΕΥΑΘ, της καθαριότητας και του πρασίνου, το Τμήμα Πληροφορικής, τους διοικητικούς της ΔΕΥΑΘ, την Οικονομική Υπηρεσία, την Υπηρεσία Πολεοδομίας και τη Διεύθυνση Συγκοινωνιών.

Οι επισκέψεις και οι συζητήσεις πραγματοποιήθηκαν σε θερμό κλίμα και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από την πλευρά των εργαζομένων σχετικά με τις θέσεις της "Λαϊκής Συσπείρωσης".


Δεν υπάρχουν σχόλια