"ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ": Σε θερμό κλίμα η περιοδεία στη Θέρμη με τη Θεανώ Καπέτη - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

"ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ": Σε θερμό κλίμα η περιοδεία στη Θέρμη με τη Θεανώ Καπέτη


Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Θέρμης τρίωρη περιοδεία του ΚΚΕ και της "Λαϊκής Συσπείρωσης" σήμερα το βράδυ από τις 19:00
και μετά.
Διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό με τις θέσεις του Κόμματος και του συνδυασμού σχετικό με όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις.

Επικεφαλής της περιοδείας ήταν η Θεανώ Καπέτη, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και μέλος της ΚΕ του Κόμματος. Μαζί της ο υποψήφιος δήμαρχος Θέρμης Φάνης Καρκατζούνης και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Κ.Μακεδονίας Θόδωρος Ιγνατιάδης και Γιώργος Γκαντίδης. Συμμετείχαν επίσης υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι μεταξύ των οποίων ο Αριστείδης Θάνος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θέρμης και Γραμματέας της ΤΕ ανατολικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ. 
Πάνω από είκοσι μέλη και φίλοι του ΚΚΕ και της "Λαϊκής Συσπείρωσης" επισκέφθηκαν καταστήματα και καφέ της πόλης, συνομίλησαν με περαστικούς πολίτες, άκουσαν σκέψεις και ιδέες για την σημερινή κατάσταση και τις θέσεις του ΚΚΕ. 

Η αγορά της Θέρμης παρουσιάζει κίνηση και ζωτικότητα. Η συζήτηση με εμπόρους και καταναλωτές δείχνει σε κάθε περίπτωση ότι αυτή η εικόνα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και πίσω από τη βιτρίνα τα προβλήματα των μικρομεσαίων εμπόρων συσσωρεύονται. 
Η αντιπροσωπεία συζήτησε επίσης με υπαλλήλους σε καταστήματα μεγάλων εταιρειών, οι οποίοι αναφέρθηκαν σε εργασιακά τους ζητήματα όπως τα ελαστικά ωράρια. Συναντήθηκε επίσης με νέους γονείς και ειδικά νέες μητέρες διανέμοντας ειδικό ενημερωτικό υλικό. 
Σε κάθε περίπτωση, ακόμη και σε όσους έχουν για την ώρα διαφορετική επιλογή, το μήνυμα του ΚΚΕ και της "Λαϊκής Συσπείρωσης" τυγχάνει θετικής αντιμετώπισης με αναγνώριση των αγώνων του Κόμματος και της παράταξης και της συνέπειας του στην υπηρεσία των λαϊκών συμφερόντων.