Το μήνυμα του Θ.Παπαδόπουλου για το αποτέλεσμα των εκλογών στη Θέρμη - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Το μήνυμα του Θ.Παπαδόπουλου για το αποτέλεσμα των εκλογών στη Θέρμη

Θέρμη 31/5/2019

" Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες,

Λίγες μέρες μετά τις εκλογές και μακριά πλέον από την ένταση των συναισθημάτων που αναπόφευκτα δημιουργούνται στο πλαίσιο ενός πολιτικού αγώνα, με αυτό το σύντομο μήνυμα θα ήθελα να απευθυνθώ σε όλες και όλους σας, για να σας εκφράσω τη βαθιά μου ευγνωμοσύνη. 

Θέλω να σας ευχαριστήσω που σταθήκατε δίπλα μας, που αγωνιστήκατε μαζί μας, που υποστηρίξατε το πρόγραμμά μας και ενισχύσατε την προσπάθεια των υποψηφίων μας σε όλες τις κοινότητες και τις δημοτικές μας ενότητες. 

Η νίκη της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ δείχνει ότι η κοινωνία του Δήμου Θέρμης προκρίνει την ενότητα, τη σταθερότητα και την προοπτική. Η νίκη της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ δείχνει ότι οι πολίτες του Δήμου Θέρμης ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας για μια δημοτική περίοδο δημιουργίας, και αλληλεγγύης. Η νίκη της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ είναι μια νίκη της αυτοδιοίκησης και της κοινωνίας των πολιτών. Όλων εκείνων που η ειλικρινής αγάπη για τον τόπο τους δεν επηρεάστηκε από κομματικά κελεύσματα και τοπικιστικές προκλήσεις. Όλων εκείνων που δεν τους άγγιξε η αλαζονεία των προσωπικών στρατηγικών. 

Η νέα δημοτική περίοδος θα μας βρει όλες και όλους μαζί, σε μια κοινή πορεία που θα έχει ως στόχους την ανασυγκρότηση της κοινωνίας και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής σε όλες τις κοινότητες του Δήμου μας.

Σας ευχαριστώ και πάλι που υποστηρίξατε τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ, την αυτοδιοικητική παράταξη που έχω την τιμή να είμαι επικεφαλής. Σας ευχαριστώ και πάλι που με την ψήφο σας μου αναθέσατε για άλλη μια δημοτική περίοδο τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις που αντιστοιχούν στη θέση του Δημάρχου Θέρμης. Δεσμεύομαι προσωπικά για την υλοποίηση του προγράμματός μας. Και αυτή την περίοδο, όπως και όλα τα προηγούμενα χρόνια θα είμαι δίπλα σε κάθε πολίτη που χρειάζεται την υποστήριξη μας.

Θεόδωρος Παπαδόπουλος

ΔΗΜΑΡΧΟΣ"