Τα βιογραφικά των εκλεγμένων Δημ.Συμβούλων του συνδυασμού "ο δήμος μας ΑΥΡΙΟ" - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Τα βιογραφικά των εκλεγμένων Δημ.Συμβούλων του συνδυασμού "ο δήμος μας ΑΥΡΙΟ"


Ο συνδυασμός του Χρήστου Φάσσα, μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου κατέλαβε τρεις θέσεις στην εκλογική περιφέρεια Θέρμης, μία θέση στην εκλογική περιφέρεια Μίκρας και μία θέση στην εκλογική περιφέρεια Βασιλικών. 


Γνωρίστε τους νεοεκλεγέντες Δημοτικούς Συμβούλους :

Εκλογική περιφέρεια Θερμης 
  • Χρήστος Φάσσας
• Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη πριν από πενήντα δύο χρόνια. Η σημερινή μου κατοικία βρίσκεται στην αγροτική περιοχή της Καρδίας. Είμαι παντρεμένος και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, του Φοίβου και της Αέλιας – Ειρήνης. 
• Υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία στην Πολεμική Αεροπορία. 
• Είμαι δικηγόρος, διορισμένος στον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης από τις αρχές του 1993. Κύριο αντικείμενο ενασχόλησής μου είναι ο τομέας του Αστικού και Εμπορικού Δικαίου και το Δίκαιο που αφορά στα ακίνητα. Στα πλαίσια της άσκησης του επαγγέλματός μου, εκπροσωπώ τις Παμμακεδονικές Οργανώσεις της υφηλίου ενώπιον των δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια του δικαστικού αγώνα που κάνουν για την ακύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών. 
• Φοίτησα στη Νομική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στο Τμήμα Νομικής, από την οποία αποφοίτησα τον Φεβρουάριο του 1990. Έκανα μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα του Διεθνούς Δικαίου και του Δικαίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Πανεπιστήμιο του Bristol της Μεγάλης Βρετανίας, από όπου έλαβα μεταπτυχιακό δίπλωμα (LLM). 
• Μιλάω Αγγλικά και Γαλλικά. 
• Έχω συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια και σεμινάρια με αντικείμενο το αθλητικό δίκαιο, το διεθνές δίκαιο, το συγκοινωνιακό δίκαιο, το εμπράγματο δίκαιο και το δίκαιο του κτηματολογίου, το οικογενειακό δίκαιο, το δασικό δίκαιο, ζητήματα πολιτικής δικονομίας και το μάρκετινγκ του δικηγορικού γραφείου. 
• Ήμουν ξανά υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Θέρμης το 2006. 
• Διετέλεσα Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Θέρμης επί οκταετία. Εκπροσώπησα τον Δήμο Θέρμης στην Τ.Ε.Δ.Κ., διετέλεσα Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμης και ήμουν μέλος διαφόρων Δημοτικών και Σχολικών Επιτροπών. Ήμουν Μέλος της συντακτικής επιτροπής της εφημερίδας « Θέρμης Δρώμενα ». 
• Συμμετείχα στο Διοικητικό Συμβουλίου του Α.Π.Ο. « Θερμαικός Θέρμης » από τις θέσεις του μέλους, του ειδικού γραμματέα, του γενικού γραμματέα και του προέδρου. 
• Διετέλεσα Αναπληρωτής Αντιπρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου « Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ». 
• Είμαι μέλος των Τομέων Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Υγείας της « ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ », συμμετέχοντας στην κατάρτιση των αντίστοιχων προγραμμάτων του κόμματος.
  • Μαριάνθη (Μαριάννα) Καπουσούζη Καραγιάννη
Γεννήθηκε στις Σέρρες από γονείς αγρότες. Καταγωγή πατέρα από Δοξάτο Δράμας και μητέρας από Πρώτη Σερρών . Απεφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1992 και απέκτησε την ειδικότητα της Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής (General Practitioner –GP-) . Υπηρετεί από το έτος 2000 ως ιατρός - Διευθύντρια Γενικής Ιατρικής στο Κ.Υ Θέρμης . 

Έχει μετεκπαιδευτεί και ασχολείται επισταμένως με τέσσερις (4) ιατρικές εξειδικεύσεις , που αφορούν τον Σακχαρώδη Διαβήτη, τα Καρδιαγγειακά Νοσήματα, την Υπέρταση , την Προνοσοκομειακή Επείγουσα Ιατρική.
  • Σάββας Φωτιάδης, 
Ο Σάββας Φωτιάδης κατάγεται από το Κιλκίς,  γεννήθηκε, μεγάλωσε και σπούδασε στη Θεσσαλονίκη και είναι κάτοικος Θέρμης τα τελευταία 18 χρόνια.
Είναι ποντιακής καταγωγής.
Είναι διοικητικός υπάλληλος στο Υπουργείο Παιδείας και εργάζεται στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.
Είναι κάτοχος 2 πτυχίων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και μιλάει αγγλικά.
Επί σειρά ετών ασχολείται με τον συνδικαλισμό και είναι μέλος της ΔΑΚΕ δημοσίου τομέα.
Πρώην Πρόεδρος της ΕΥΠΥ ΥΠΠΕΘ Μακεδονίας  - Θράκης.
Εκλέχθηκε τον Απρίλιο του 2019 για τρίτη συνεχόμενη θητεία Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στο Υπουργείο Παιδείας.
Είναι μέλος πολιτιστικών και συνδικαλιστικών σωματείων.
Είναι παντρεμένος με τη νοσηλεύτρια Ελένη Ταχματζίδου και πατέρας 2 παιδιών, του Βαγγέλη 24 ετών οικονομολόγου και  του Αδάμ 19 ετών φοιτητή στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.


Εκλογική περιφέρεια Βασιλικών 
  • Κώστας Γραικός
Ιατρός Χειρουργός-Ουρολόγος-Ογκολόγος. Διευθυντής Ε.Σ.Υ. Μέλος Ελληνικών και διεθνών επιστημονικών εταιρειών ,τ. Επιστημονικός υπεύθυνος ιδιωτ. Κλινικής. Πλούσιο επιστημονικό έργο . Α΄ βοήθειες στην Ε.Π.Σ.Μ. Παράδοση μαθημάτων στην Πυροσβεστική Υπηρεσία. Ιδρυτής εκπολιτιστικού συλλόγου Λακκιάς , μέλος Πανελλήνιου Ποντιακού οίκου ευγηρίας κλπ. . Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Θέρμης το 2010 με τον Νίκο Βεζυρτζή, τ. μέλος ΔΣ Δημ. εταιρίας δασικής εκμετάλλευσης & αξιοποίησης ακίνητης περιουσίας Δήμου Θέρμης. Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Δ. Β΄ Θεσσαλονίκης το 2012.


Εκλογική περιφέρεια Μίκρας 
  • Βασίλης Γκοστίλης.
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1975. Μόνιμος κάτοικος Τριλόφου. Είναι παντρεμένος με την Όλγα και έχουν δύο παιδιά, τον εντεκάχρονο Αστέριο και την επτάχρονη Ερασμία. Απόφοιτος Γενικού Λυκείου. Πτυχιούχος Τεχνικής σχολής με την ειδικότητα του μηχανολόγου. Εργάστηκε ως μεσίτης στον Τρίλοφο από το 2002 μέχρι το 2015, διατηρώντας δικό του μεσιτικό γραφείο. Σήμερα είναι αγρότης.