Η δικηγόρος Πωλίνα Μπιζέρα υποψήφια στη Σουρωτή με τη “Δημοκρατική Ενότητα” - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Η δικηγόρος Πωλίνα Μπιζέρα υποψήφια στη Σουρωτή με τη “Δημοκρατική Ενότητα”



Φίλες και φίλοι,

Αναγνωρίζοντας στο πρόσωπο του Δημάρχου μας, Θεόδωρου Παπαδόπουλου, ήθος, διπλωματική ευφυΐα και εξαιρετική καλλιέργεια και με γνώμονα την αγάπη μου για τον τόπο μας, αποδέχτηκα με χαρά την πρόταση να συμμετέχω στις επικείμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφια με το συνδυασμό της “Δημοκρατικής Ενότητας”. 
Δράττομαι της ευκαιρίας που μου δίνει ο Δήμαρχός μας για να αγωνιστώ σε μια ομαδική προσπάθεια, για την ανάπτυξη και εξέλιξη του τόπου μας, της Σουρωτής που αγαπώ. 
Για να διατηρήσουμε το Δήμο μας ως ένα από τους κορυφαίους δήμους της χώρας. 
Ευχαριστώ θερμά το Δήμαρχό μας για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου”.

Πωλίνα (Πηνελόπη) Μπιζέρα

Η Πωλίνα Μπιζέρα με πατρική και μητρική καταγωγή από το Σουφλί του Έβρου, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα. Επόμενος σταθμός η Θεσσαλονίκη όπου σπούδασε Νομική και πιάνο και παντρεύτηκε τον ιατρό χειρουργό-ουρολόγο Στέργιο Μαρούλη (με καταγωγή από Καστοριά). Τελικός προορισμός η Σουρωτή στην οποία εγκαταστάθηκε πριν από 15 χρόνια και γέννησε τα δίδυμά της, τον Γιώργο και την Αλίκη, ηλικίας 12 ετών σήμερα.
Ασκεί μάχιμη και ενεργή δικηγορία από το 1995 διατηρώντας δικηγορικό γραφείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ πρόσφατα εγκαινίασε το υποκατάστημα του γραφείου τηςστη Σουρωτή.Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ στον τομέα του Ποινικού Δικαίου.
Υπήρξε για δύο χρόνια Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Αντωνίου, στο οποίο και επέλεξε να φοιτήσουν τα παιδιά της στηρίζοντας τον τόπο που διαμένει μόνιμα.
Είναι ενεργό μέλος της Θεατρικής Ομάδας Βασιλικών από τη θεατρική χρονιά 2012-2013 έχοντας μάλιστα διατελέσει πρόεδρος του ΔΣ τη χρονιά 2014-2015, ενώ παραμένει μέλος του ΔΣ μέχρι και σήμερα στη θέση της αντιπροέδρου.