Τελευταία Νέα:

Σήμερα η τελική απόφαση για τους υποψήφιους δημάρχους Θεσσαλονίκης.

Στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης συζητούνται σήμερα οι ενστάσεις που υπέβαλλαν εκπρόσωποι των τριών συνδυασμών, οι οποίοι δεν ανακηρύχθηκαν για τις επικείμενες εκλογές του δήμου Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για τους συνδυασμούς "Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλονίκη" με επικεφαλής τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο, "Ενωμένοι Μακεδόνες για τον δήμο Θεσσαλονίκης" με επικεφαλής τον Δημήτρη Ζιαμπάση και "Γίνεται Μπορούμε", με επικεφαλής τον Σάββα Χαλιαμπάλια.
Οι νομικοί εκπρόσωποί τους βρέθηκαν χθες στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης και κατέθεσαν ένσταση, καθένας για λογαριασμό του συνδυασμού που εκπροσωπεί, κατά της μη ανακήρυξής τους.
Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης του Πρωτοδικείου, η οποία έγινε γνωστή το περασμένο Σάββατο, οι συνδυασμοί που "κόπηκαν" είχαν περιλάβει υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους μόνο για την εκλογική περιφέρεια της δημοτικής ενότητας της Θεσσαλονίκης "και όχι και για την εκλογική περιφέρεια της δημοτικής ενότητας της Τριανδρίας". Ως τυπικό και διαδικαστικό χαρακτηρίζεται το ζήτημα από τους εκπροσώπους των παραπάνω συνδυασμών.
Για το εάν θα κατέλθουν τελικά στον εκλογικό στίβο των εκλογών του κεντρικού Δήμου θα αποφανθεί αύριο το Πολυμελές Πρωτοδικείο με τη διαδικασία του κατ' επείγοντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια