Δωρεάν δερματολογικές εξετάσεις στο Γ.Ν. Παπαγεωργίου στο πλαίσιο της "Εβδομάδας Υπεύθυνης Συμπεριφοράς Απέναντι Στον Ήλιο" - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Δωρεάν δερματολογικές εξετάσεις στο Γ.Ν. Παπαγεωργίου στο πλαίσιο της "Εβδομάδας Υπεύθυνης Συμπεριφοράς Απέναντι Στον Ήλιο"

Σχετική εικόνα


Δωρεάν δερματολογικές εξετάσεις προσφέρουν στους πολίτες, οι γιατροί της Β΄ Κλινικής Δερματικών και Αφροδισίων Νοσημάτων ΑΠΘ του Γ.Ν. Παπαγεωργίου, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Υπεύθυνης Συμπεριφοράς Απέναντι Στον Ήλιο. 


Η ενημέρωση του κοινού και οι εξετάσεις ασθενών με ενδεχόμενο μελάνωμα θα πραγματοποιηθούν στο Νοσοκομείο, από τη Δευτέρα 3 έως την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019.

Στόχος της πρωτοβουλίας της Κλινικής, που συμμετέχει στις εκδηλώσεις που διοργανώνονται σε όλη την Ελλάδα από την Ελληνική Δερματολογική και Αφροδισιολογική Εταιρεία, είναι να ευαισθητοποιήσει το κοινό για το μελάνωμα, που αποτελεί τον σοβαρότερο τύπο καρκίνου δέρματος.
Οι πολίτες που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν και να υποβληθούν σε εξετάσεις καλούνται να κλείσουν ραντεβού στο τηλέφωνο 2313323873, από τις 9 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι.
Οι δερματολόγοι του Νοσοκομείου επισημαίνουν ότι η έγκαιρη ευαισθητοποίηση των πολιτών και η σωστή ενημέρωση οδηγούν στην έγκυρη διάγνωση και στην καλύτερη αντιμετώπιση των μορφών καρκίνου που μπορούν να εντοπιστούν, όπως το μελάνωμα.

 Επιπλέον, τονίζουν ότι η συγκεκριμένη καμπάνια, που υλοποιείται τα τελευταία χρόνια, έχει επιφέρει θετικά αποτελέσματα.

Αποτέλεσμα εικόνας για "Εβδομάδας Υπεύθυνης Συμπεριφοράς Απέναντι Στον Ήλιο"