Τελευταία Νέα:

Φθηνά κινέζικα αυτοκίνητα και στην Ελλάδα (βίντεο)


Οι Κινέζοι επιστρέφουν δυναμικά στην Ευρώπη και πλέον, ετοιμάζονται για είσοδό τους και στην ελληνική αγορά με τις πληροφορίες μας να αναφέρουν πως ήδη είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με Ελληνα εισαγωγέα…

Οι δύο κινέζικες μάρκες που θα μπουν στην αγορά της Ευρώπης και ετοιμάζονται και για την αγορά της χώρα μας, είναι η GAC Motor και η Chery.

Η πρώτη εντυπωσίασε με την παρουσία της στη φετινή Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού, την οποία πολλοί Ευρωπαίοι και Ιάπωνες κατασκευαστές απέφυγαν, αφού εκεί παρουσιάστηκε όλη η γκάμα της.
Η εταιρεία είναι γνωστή για τα αυτοκίνητα «προσιτής πολυτέλειας» που προσφέρει, εξ ου άλλωστε και στην εν Ευρώπη γκάμα της θα στηριχτεί πάνω σε μοντέλα όπως το νέο SUV GS5 ή το σεντάν GA4, με 1.500άρη turbo κινητήρα βενζίνης.
Παράλληλα, στόχος της GAC είναι να ξεκινήσει την είσοδό της στην Ευρώπη και κατ’ επέκταση και στη χώρα μας, με το νέο της ηλεκτρικό SUV GE3, το οποίο διαθέτει αυτονομία 410 χιλιομέτρων με μια φόρτιση.
Gac Enverge
Η δεύτερη κινέζικη φίρμα που αναμένεται να παίξει δυνατά τα αμέσως επόμενα χρόνια σε Ευρώπη και Ελλάδα, είναι η Chery. Η εταιρεία θα βάλει μπρος τον Ιανουάριο το νέο της κέντρο ανάπτυξης και σχεδίασης στη Φρανκφούρτη, από το οποίο θα προέλθουν τα νέα μοντέλα της σειρά Exeed που θα προσφερθούν αποκλειστικά στις αγορές της Γηραιάς Ηπείρου.
Το ξεκίνημα των πωλήσεων των νέων μοντέλων της Chery θα συμβεί μετά το 2020, με την εταιρεία να υπόσχεται ότι τα μοντέλα της σειράς Exeed θα είναι ανταγωνιστικά με αυτά που προσφέρουν οι κορυφαίες ευρωπαϊκές αυτοκινητοβιομηχανίες από την άποψη της ποιότητας, του σχεδιασμού και της τεχνολογίας. Ωστόσο θα έχουν το πλεονέκτημα του να προσφέρονται σε χαμηλότερες τιμές, κερδίζοντας και πάλι σε Value for money.


Δείτε το βίντεό μας από την παρουσία της GAC Motor στη φετινή Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού:

Δεν υπάρχουν σχόλια