Εντονη η αντίδραση της "Παρέμβασης Πολιτών Δ.Θέρμης" για τη στάση του Γεν.Γραμματέα του Δήμου - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Εντονη η αντίδραση της "Παρέμβασης Πολιτών Δ.Θέρμης" για τη στάση του Γεν.Γραμματέα του Δήμου


Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Παραθέτουμε την ανακοίνωση ως έχει:


" Διαμαρτυρόμαστε για τις ανακοινώσεις του Γενικού Γραμματέα του Δήμου μας δια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπου πολλές φορές σκιαγραφεί και προσβάλλει έμμεσα πρόσωπα της παράταξής μας, κάποτε και σε ώρα εργασίας, σε ώρα δηλαδή που θα έπρεπε να εκτελεί τα καθήκοντά του. 

Όταν συντρέχει να έχετε θεσμικό ρόλο, το ρόλο του γενικού γραμματέα ενός ολόκληρου δήμου που υπηρετεί όλους τους δημότες και όχι την παράταξη με την οποία εξελέγη ο Δήμαρχος, οφείλετε τουλάχιστον φαινομενικά να κρατάτε τα προσχήματα της ισορροπίας, της αμεροληψίας και των ίσων αποστάσεων στο δημόσιο λόγο σας. 


Εάν δεν μπορείτε να συγκρατηθείτε και να ανταποκριθείτε στο καθήκον που υπηρετείτε μπορείτε να παραιτηθείτε ! Και πάλι όμως δεν θα έχετε νόμιμο δικαίωμα να προσβάλλετε την τιμή και την υπόληψη ατόμων. 

Επιπλέον η Δημοκρατική Ενότητα έχει πρόσωπα-ψηφοφόρους που μπορούν να εξάρουν το αποτέλεσμα των εκλογών και να το σχολιάσουν και δεν είναι ο ρόλος του Γενικού Γραμματέα αυτός, ο οποίος πρέπει να είναι ενημερωτικός! 


Καλούμε το Δήμαρχο να πράξει τα δέοντα και τον Γενικό Γραμματέα να περιοριστεί στα καθήκοντά του και στο ρόλο του και δηλώνουμε ότι τα μέλη μας επιφυλάσσονται κάθε νομίμου δικαιώματός τους. "