Θ.Παπαδόπουλος: Ο νέος (παλιός) δήμαρχος της Θέρμης - Οι έδρες των παρατάξεων - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Θ.Παπαδόπουλος: Ο νέος (παλιός) δήμαρχος της Θέρμης - Οι έδρες των παρατάξεων


Οι δημότες της Θέρμης έδωσαν ξεκάθαρη εντολή να συνεχίσει το έργο του ο νυν δήμαρχος Θεόδωρος Παπαδόπουλος, είτε ως δείγμα ευαρέσκειας στα πεπραγμένα του, είτε αποφεύγοντας να δοκιμάσουν κάτι καινούριο.

Αν και κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας όλα έδειχναν οτι η Αννα Τσιφτελίδου έμπαινε γερά στο παιχνίδι της διεκδίκησης για να κάνει την ανατροπή και τα μηνύματα γιαυτή ήταν ενθαρρυντικά, ωστόσο αυτό δε μεταφράστηκε σε ψήφο για τους λόγους που καλείται πλεον να διερευνήσει η ίδια από τη θέση της αντιπολίτευσης.

Ο Χρήστος Φάσσας, από την άλλη άργησε πολύ να ξεκινήσει τον προεκλογικό του αγώνα, χάνοντας πολύτιμο χρόνο και κάνοντας τον κόσμο να αναρωτιέται αν τελικά θα είναι υποψήφιος. Ακόμη και οι υποψήφιοι του συνδυασμού του ανακοινώθηκαν μετά τη κατάθεση των ονομάτων στο Πρωτοδικείο. 

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι που έδωσαν το δικό τους στίγμα στην εκλογική αναμέτρηση χωρίς βέβαια μεγάλες συγκεντρώσεις αλλά με ανακοινώσεις και τοποθετήσεις είτε επί των πεπραγμένων του Δημάρχου αλλά κυρίως των δικών τους θέσεων στη πολιτική σκηνή του τόπου, μάχονται πλέον για τη διεκδίκηση εδρών στο νέο(;) σχήμα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Οι έδρες
Αυτή τη στιγμή, οι έδρες που κατανέμονται βάσει των ποσοστών που συγκεντρώνουν οι συνδυασμοί έχουν ως εξής:
(δείτε ζωντανά την κατανομή των εδρών και των ποσοστών ΕΔΩ)
Παπαδόπουλος Θεόδωρος                18
Τσιφτελίδου Αννα                              5
Φάσσας Χρήστος                               5
Καρκατζούνης Θεοφάνης (Φάνης)     2
Μπίκος Κωνσταντίνος                        2
Βλαχομήτρος Δημήτριος                     1

Πίσω στο 2014
Τα μειωμένα ποσοστά (-10%) που φαίνεται να έχει φέτος ο Παπαδόπουλος και το (-4%) της παράταξης της Τσιφτελίδου, δικαιολογούν το 14% που λαμβάνει ο Χρήστος Φάσσας ο οποίος μπαίνει με αξιώσεις στο πολιτικό σκηνικό. Δείτε πως είχαν τα ποσοστά των παρατάξεων :



Η συνέχεια "επί το έργον"...

THERMISnews.gr

Δείτε ζωντανά την κατανομή των εδρών και των ποσοστών ΕΔΩ