Τελευταία Νέα:

Η Έφη Παπαδοπούλου και ο Ανάστος Γ. Αναστόπουλος-Τζαμαλής είναι οι δυο νέοι υποψήφιοι με τη "Παρέμβαση Πολιτών Δ.Θέρμης"

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δύο ακόμη υποψήφιοι παρουσιάστηκαν από τον συνδυασμό "Παρέμβαση Πολιτών Δ.Θέρμης" και την Αννα Τσιφτελίδου. Πρόκειται για την κ.Έφη Παπαδοπούλου και τον Ανάστο Γ.Αναστόπουλο-Τζαμαλή, τα προφίλ των οποίων παραθέτουμε:

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται
Η Έφη Παπαδοπούλου, κατοικεί στα Βασιλικά, είναι παντρεμένη με τον Θωμά Μαχαίρα και έχει 2 παιδιά. 

Είναι δασκάλα Ειδικής Αγωγής και εργάζεται στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Θέρμης. Έχει σπουδάσει Δομικών Έργων (Μέση Τεχνική Σχολή), στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Α.Π.Θ., Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο της Padova στην Ιταλία και διδασκαλείο με ειδίκευση στην Ειδική Αγωγή. 

Εργάστηκε ως Ψυχολόγος σε Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης στο Κιλκίς (πρόγραμμα Horizon για εύρεση εργασίας στα παιδιά με αναπηρία), ως καθηγήτρια σχεδίου σε Τεχνικό Λύκειο, ως δασκάλα σε μειονοτικά σχολεία στην Ξάνθη στο 14θεσιο Δημοτικό Σχολείο Κενταύρου. 

Εκεί παρέμεινε για οκτώ χρόνια και στη συνέχεια διορίστηκε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Θέρμης στο Τμήμα Ένταξης.Ο Ανάστος Γ. Αναστόπουλος-Τζαμαλής (Τάσος), γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1950 και κατοικεί στο Πλαγιάρι από το 1998. 


Υπηρέτησε στο τμήμα Χημείας του ΑΠΘ από το 1981 μέχρι το 2018 περνώντας από όλες τις βαθμίδες του Διδακτικού-Ερευνητικού Προσωπικού. 


Συμμετείχε ενεργά στο συνδικαλισμό των πανεπιστημιακών. 


Ασχολείται μη-επαγγελματικά με τη μουσική μετέχοντας για πολλά χρόνια στο μουσικό σχήμα Blues Ltd.GR. 


Είναι παντρεμένος με τη Ρουμπίνη Κοτσανά και έχουν μια κόρη. 


Προσωπικό του ιστολόγιο: https://aganastop.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια