Για πρώτη φορά κυπελούχος Γυναικών ΕΠΕΣΘ ο Ατρόμητος Τριαδίου. - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Για πρώτη φορά κυπελούχος Γυναικών ΕΠΕΣΘ ο Ατρόμητος Τριαδίου.

Κυπελλούχος βόλεϊ γυναικών ΕΠΕΣΘ 2019 για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Ατρόμητος Τριαδίου!

Σας ευχαριστούμε που μας κάνατε υπερήφανους!!!!!

"Το Κύπελλο Γυναικών της ΕΠΕΣΘ κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο Ατρόμητος Τριαδίου, νικώντας στον τελικό ο οποίος διεξήχθη στο Ε.Γ. Μίκρας τον Μυγδονιακό με 3-0 σετ (25-20, 25-21, 25-22). Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ατρόμητου Τριαδίου πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση, πετυχαίνοντας με τον τρόπο αυτό την υψηλότερη διάκριση στην ιστορία της. 


Αυτή ήταν και η δεύτερη φορά που η ομάδα του Ατρομήτου βρέθηκε σε τελικό, καθώς σε αυτόν του 2004 είχε ηττηθεί στο ΔΑΚ Χαλάστρας από τους Μακεδόνες Αξιού με 3-0 σετ.

Με τη χθεσινή κατάκτηση του κυπέλλου ο Ατρόμητος Τριαδίου έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο μια εξαιρετική αγωνιστική χρονιά καθώς και στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατέκτησε την τέταρτη θέση, συμμετέχοντας στα play off, επίσης για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Στον χθεσινό τελικό έδωσαν το «παρών» δεκάδες φίλαθλοι της ομάδας καθώς και ο δήμαρχος Θέρμης Θόδωρος Παπαδόπουλος ο οποίος έκανε μάλιστα και την απονομή, αλλά και ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ υπεύθυνος για θέματα Αθλητισμού Νικόλαος Λαγός. 

Παρούσα στην αναμέτρηση ήταν και η κ. Άννα Τσιφτελίδου υποψήφια δήμαρχος Θέρμης με τον συνδυασμό «Παρέμβαση Πολιτών Δήμου Θέρμης» , η οποία συγχάρηκε την ομάδα του Ατρόμητου για την νίκη τους και την κατάκτηση του κυπέλου. 


Την ομάδα του Ατρομήτου Τριαδίου της οποίας προπονητής είναι ο Τάκης Γαϊδατζής αποτελούσαν οι αθλήτριες: Ηλέκτρα Ηλιάδου, Σάρα Τζεϊρανίδου, Μαργαρίτα Κόλλια, Έλλη Αργυροπούλου, Δανιέλα Τζεϊρανίδου, Νένα Ιωσηφίδου, Φαίδρα Λουλουδοπούλου, Χριστίνα Πατίκα, Χριστίνα Στεργιάκη, Έφη Σελαλμαζίδου, Γεωργία Γούναρη, Κική Πογωνίδου, Ελένη Μπέσα, Ολυμπία Μπατσιάμη. 

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους!!!!!