Τελευταία Νέα:

Μυτιλήνη: Σύλληψη 63χρονου για παράβαση εκλογικής νομοθεσίας

Αποτέλεσμα εικόνας για Αστυνομικό Τμήμα Μύρινας της Λήμνου

Γνωστός 63χρονος επιχειρηματίας της Λέσβου συνελήφθη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στη Μύρινα της Λήμνου, ενώ πετούσε έντυπα με υβριστικό και συκοφαντικό περιεχόμενο σε βάρος της υποψήφιας Περιφερειάρχη βορείου Αιγαίου, Χριστιάνας Καλογήρου.


Το γεγονός ανακοίνωσε σήμερα η Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου και αφού εκδόθηκαν επισήμως τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των εκλογών.
Ας σημειωθεί, φυλλάδια είχαν ριφθεί ακόμα και έξω από το σπίτι της 80χρονης μητέρας της Χριστιάνας Καλογήρου που μένει μόνη της στη Λήμνο, ενώ πολλά με το ίδιο περιεχόμενο είχαν ριφθεί και σε όλη τη Λέσβο το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.
Όπως έγινε γνωστό, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας, κατά τη διάρκεια της θητείας της κ. Καλογήρου, δεν δανειοδοτήθηκε για μονάδα επεξεργασίας τροφίμων, δηλαδή, για επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος, γεγονός που φαίνεται ότι τον ώθησε στην ενέργειά του.
Από το Αστυνομικό Τμήμα Μύρινας της Λήμνου σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος του επιχειρηματία, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση εκλογικής νομοθεσίας.
Άγνωστό είναι αν θα υπάρξουν και άλλες κατηγορίες σε βάρος του εφόσον η κα Καλογήρου επιλέξει να υποβάλει μηνύσεις για αδικήματα που διώκονται κατόπιν έγκλισης, όπως αυτά της εξύβρισης και της συκοφαντικής δυσφήμισης.Δεν υπάρχουν σχόλια