Εργασίες αντικατάστασης στηθαίων στη Μουδανιών από 6 εως 15 Μαϊου - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Εργασίες αντικατάστασης στηθαίων στη Μουδανιών από 6 εως 15 Μαϊου

Εργασίες αντικατάστασης στηθαίων στη Μουδανιών
Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 6 Μαΐου 2019 έως και την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης στηθαίων στο τμήμα από Χ.Θ. 26+000 έως Χ.Θ. 40+000 δηλαδή περίπου από το Λάκωμμα μέχρι τη Σωζόπολη στην κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Νέα Μουδανιά, σε διάφορες θέσεις.
Για την εκτέλεση των παραπάνω εργασιών προβλέπεται αποκλεισμός μίας ή δύο λωρίδων κυκλοφορίας (δεξιά για τις εργασίες στα ερείσματα) είτε αριστερή και μεσαία ή δεξιά και μεσαία, ανάλογα με τη θέση της επέμβασης.
Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί για το διάστημα από τη Δευτέρα 6 Μαΐου 2019 έως και την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης των εργασιών τις 7.00 π.μ.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και τα Τμήματα Τροχαίας Θέρμης και Νέων Μουδανιών, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.