4η Ανάβαση Αυτοκινήτων Λειβαδίου - Φωτο και αποτελέσματα - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

4η Ανάβαση Αυτοκινήτων Λειβαδίου - Φωτο και αποτελέσματα

Ο καιρός έκανε τη χάρη στους θεατές μιας επιτυχημένης διοργάνωσης στο Λειβάδι  του δήμου Θέρμης.  
Για 4η χρονιά, οι οδηγοί απόλαυσαν την άψογα προετοιμασμένη διαδρομή της ανάβασης και εξέφρασαν θετικά σχόλια για το νέο σχεδιασμό της με περισσότερους να πραγματοποιούν και 3ο δοκιμαστικό πέρασμα. 

Φέτος συμμετείχαν 34 οδηγοί από διάφορα μέρη της Βόρειας Ελλάδας και πολλοί φορείς που δραστηριοποιούνται στον τομέα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. 

Παραθέτουμε την ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Λειβαδιωτών:

Το ΔΣ του Πολιτιστικού μας Συλλόγου ευχαριστεί τον Αοθ, τον Δήμο Θέρμης, την Πολιτική Προστασία Θέρμης και όλα τα μέλη-εθελοντές του Συλλόγου μας για την σωστή οργάνωση - διεξαγωγή της 4ης Ανάβασης Λειβαδιου. 

Η διοργάνωση της ανάβασης αυτοκινήτων αποτελεί πλέον θεσμό καθόσον η φύση του δρόμου Βασιλικών –Λειβαδίου προσφέρεται για το άθλημα αυτό καθώς και για αγώνα ράλι αυτοκινήτων, όπως γίνεται κάθε χρόνο με τη συμμετοχή του Λειβαδίου στη διοργάνωση του ράλι της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης... 

Τέλος ευχαριστούμε και συγχαίρουμε την Λειβαδιώτισσα @Maria Kyrlagkitsi για την πολυετή συμμετοχή της στο άθλημα και για την μοναδική γυναικεία συμμετοχή στην 4η Ανάβαση Λειβαδίου. "

Το παρακάτω φωτογραφικό υλικό είναι από τον @IDPapas.motorsport.images 
Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ
Τα αποτελέσματα του αγώνα στο τέλος αυτής της σελίδας είναι από http://www.aoth-livetiming.gr/