Χαμηλές ταχύτητες και ουρά χιλιομέτρων αυτή τη στιγμή στο ύψος του COSMOS - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Χαμηλές ταχύτητες και ουρά χιλιομέτρων αυτή τη στιγμή στο ύψος του COSMOS

20/4/2019 - 14:00 - Μια "ουρά" αυτοκινήτων που ξεπερνά τα 3 χιλιόμετρα έχει σχηματιστεί αυτή τη στιγμή επί της Μουδανιών στο ύψος του Cosmos και πολύ πιθανόν να συνεχιστεί μέχρι το κλείσιμο των καταστημάτων.

Ενα γεγονός που συναντάμε τα περισσότερα Σάββατα εως ότου μπει το καλοκαίρι, σήμερα γίνεται ακόμη πιο έντονο, αφου πολλοί είναι αυτοί που προτιμούν το εμπορικό κέντρο από μια βόλτα στα μαγαζιά του κέντρου λόγω της έντονης βροχόπτωσης.


Και ενώ η μια (δεξιά) λωρίδα κυκλοφορίας είναι κατειλημμένη από τα -σχεδόν- στάσιμα οχήματα ο συνδυασμός με το ολισθηρό οδόστρωμα αναγκάζει τους οδηγούς που κινούνται προς Χαλκιδική να μειώνουν σημαντικά τη ταχύτητά τους, άλλους δε να επιβραδύνουν επικίνδυνα απότομα ενώ βρίσκονται αριστερά του δρόμου.


Δεν είναι λίγες δε οι φορές που αγανακτισμένοι από την αναμονή οδηγοί, από τη τέρμα δεξιά λωρίδα "κόβουν" απότομα αριστερά, χωρίς προειδοποίηση ή χωρίς να ελέγξουν για να παρακάμψουν την ουρά με αποτέλεσμα να συγκρουστούν με παράπλευρα διερχόμενα οχήματα. 

Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότερες μικροσυγκρούσεις ή καραμπόλες επί της Μουδανιών μέχρι το ύψος της Καρδίας σημειώνονται μπροστά στο Cosmos.

Και βέβαια, η οδύσσεια των οδηγών δε τελειώνει εκεί, αφού όταν στρίψουν απο τη Μουδανιών προς το εμπορικό κέντρο, τους περιμένει ακόμη μεγαλύτερη αναμονή και περιπλάνηση ώσπου να βρουν μία θέση στάθμευσης (εντός ή εκτός parking).


THERMISnews.gr