Το Δελτίο Tύπου της «Παρέμβασης Πολιτών Δήμου Θέρμης» σχετικά με τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της υπ.Δημάρχου ΑΝΝΑΣ ΤΣΙΦΤΕΛΙΔΟΥ - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Το Δελτίο Tύπου της «Παρέμβασης Πολιτών Δήμου Θέρμης» σχετικά με τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της υπ.Δημάρχου ΑΝΝΑΣ ΤΣΙΦΤΕΛΙΔΟΥ



Παρθέτουμε το Δελτίο τύπου της «Παρέμβασης Πολιτών Δήμου Θέρμης» σχετικά με τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της υπ.Δημάρχου ΑΝΝΑΣ ΤΣΙΦΤΕΛΙΔΟΥ που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19/4/2019


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ        Κυριακή 21/04/2019

Θέμα:        Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της υπ. Δημάρχου ΑΝΝΑΣ ΤΣΙΦΤΕΛΙΔΟΥ με την «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ»

Με την ηχηρή παρουσία πλήθους πολιτών, μέσα σε μια φανταστική ατμόσφαιρα και την πεποίθηση ότι έφτασε η στιγμή για τον Δήμο Θέρμης να αποτινάξει το καθεστώς, που  έχει στερήσει κάθε ευκαιρία διαφορετικής έκφρασης και αντίληψης, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της «Παρέμβασης Πολιτών Δήμου Θέρμης» με υποψήφια Δήμαρχο την Αννα Τσιφτελίδου και η παρουσίαση του 80% των υποψηφίων.

Το υπέροχο στεγασμένο αίθριο έξω από το εκλογικό κέντρο, γέμισε χαρούμενα πρόσωπα, ενώ την εκδήλωση  τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώτος επικεφαλής της παράταξης, αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος κ. Σωκράτης Φάμελλος, ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου Θεσσαλονίκης κ. Γιώργος Αγγελόπουλος, οι βουλευτές κ. Γιάννης Μουζάλας και Δημήτριος Μάρδας καθώς και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Χρήστος Γιαννούλης.

Ο πλούσιος μπουφές και τα εδέσματα παρασκευάστηκαν από εθελόντριες της παράταξης. Το κρασί χορηγήθηκε από τον κ. Θωμά Κοντοπό και το οινοποϊο του «WineTherapy» τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά, όπως και όλους όσοι εργάστηκαν για την επιτυχία της εκδήλωσης.

Ο Δήμος Θέρμης με όλους τους πολίτες των 17 οικισμών, σηκώνουν ανάστημα, δεν θα δώσουν άλλη ευκαιρία στον ισόβιο δήμαρχο και δυναμώνουν με την παρουσία και τη στήριξή τους την ΑΝΝΑ Τσιφτελίδου, στη μάχη που θα δοθεί στις 26 Μαΐου 2019.

Η Θέρμη θα αποκτήσει για πρώτη φορά ΓΥΝΑΙΚΑ Δήμαρχο!

Καιρός ήταν !