Πατίνια Lime χρήση και κατάχρηση ! - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Πατίνια Lime χρήση και κατάχρηση !

Απίστευτες εικόνες που δείχνουν πως υποδέχτηκαν οι Θεσσαλονικείς τα πατίνια Lime

Κάνοντας μία βόλτα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, βλέπεις πολλούς Θεσσαλονικείς να χρησιμοποιούν τα νέα ηλεκτροκίνητα πατίνια της εταιρείας Lime. Άλλοι το χρησιμοποιούν ως μέσο μετακίνησης εντός του κέντρου της πόλης και άλλοι ως μέσο διασκέδασης μαζί με την παρέα τους. Τα πατίνια ενεργοποιούνται μέσω εφαρμογής και η χρέωση της χρήσης γίνεται ηλεκτρονικά μέσω κάρτας. Διαθέτουν σύστημα εντοπισμού έτσι ώστε να μπορεί και ο ενδιαφερόμενος να δει σε ποιο σημείο της πόλης υπάρχουν διαθέσιμα και η εταιρεία να τα εντοπίζει μετά την ενοικίαση. 

Υπήρξαν όμως και κάποιοι που δεν αντιμετώπισαν με τον ίδιο τρόπο την επένδυση της εταιρείας Lime. Αποτέλεσμα της "περίεργης" συμπεριφοράς κάποιον συμπολιτών μας ήταν να εντοπιστούν πατίνια στα πιο απίστευτα σημεία. Όπως θα δείτε και στις παρακάτω εικόνες βρέθηκαν παρατημένα μέσα σε κάδους, πάνω σε δέντρα, μέσα σε χημικές τουαλέτες, επιπλέοντας στην θάλασσα και άλλα σημεία, άλλα καταστράφηκαν και άλλα βγήκαν προς πώληση στο ίντερνετ, γεγονός που προκαλεί αγανάκτηση και γεννά ερωτήματα. 

Μπορεί μια νέα εταιρεία να έρθει και να κάνει μια επένδυση και να έχει την βεβαιότητα ότι θα λειτουργήσει με τον ίδιο τρόπο όπως σε κάθε άλλη ευρωπαϊκή χώρα ; Ποιοι είναι αυτοί οι οποίοι επέδειξαν μια τέτοια συμπεριφορά; Μια μικρή ομάδα ατόμων ή μήπως είναι ενδεικτικό της παιδείας μιας πόλης; Δείτε τις εικόνες και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.