Ο Χ. Φάσσας είναι η επιλογή της Ν.Δ. στο Δήμο Θέρμης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ο Χ. Φάσσας είναι η επιλογή της Ν.Δ. στο Δήμο Θέρμης



Τι σημαίνει η στήριξη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Νέα δεδομένα για τις δημοτικές εκλογές στο Δήμο Θέρμης δημιουργεί η υποψηφιότητα του δικηγόρου Χρήστου Φάσσα που έχει λάβει το χρίσμα από τη Νέα Δημοκρατία. Η υποψηφιότητα φέρει την υπογραφή του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρη Αυγενάκη, όχι όμως και του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα. Γνωστός για τους δικαστικούς αγώνες κατά της συμφωνίας των Πρεσπών – εκπροσωπώντας Μακεδονικές οργανώσεις- ο κάτοικος Καρδίας, ήταν υποψήφιος δήμαρχος το 2006 και πάλι με τη στήριξη της ΝΔ. Έχει διατελέσει στο παρελθόν δημοτικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος στο δημοτικό συμβούλιο Θέρμης.
Η υποψηφιότητα του κ. Φάσσα, αναμφίβολα δυσκολεύει τα σχέδια του Δημάρχου Θέρμης, ο οποίος ωστόσο φαίνεται πως την είχε προεξοφλήσει και γι΄ αυτό συμπεριέλαβε πρόσφατα στο ψηφοδέλτιο της παράταξης του, υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, που τοποθετούνται πολιτικά δεξιότερα της Νέας Δημοκρατίας.
Το ερώτημα που τίθεται πλέον είναι ποιος θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Θεόδωρο Παπαδόπουλο στο δεύτερο γύρο; Η κεντροαριστερή δικηγόρος –με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ- Άννα Τσιφτελίδου ή ο κεντροδεξιός δικηγόρος Χρήστος Φάσσας; Να σημειώσουμε πως το τελευταίο διάστημα η κ. Τσιφτελίδου κάλεσε δύο φορές τον Δήμαρχο Θέρμης σε ανοιχτό debate, ο κύριος Παπαδόπουλος ωστόσο δεν ανταποκρίθηκε.