Τελευταία Νέα:

Το νερό-"νεράκι" λένε οι κάτοικοι σε Μονοπήγαδο και Αγ.Αντώνιο. Καταγγελίες για την ποιότητα του πόσιμου νερού

Προβλήματα ποιότητας στο πόσιμο νερό κάνει τη χρόνια κατάσταση ανυπόφορη.

Ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλανίζει τις κοινότητες Αγίου Αντωνίου και Μονοπήγαδου, είναι το θέμα με την ποιότητα του πόσιμου νερού των κοινοτήτων τους. Αν και οι διαμαρτυρίες λένε οτι είναι συνεχόμενες εδώ και χρόνια, το πρόβλημα ακόμα και σήμερα δε φαίνεται να έχει λυθεί . 

Οι κάτοικοι είναι αναγκασμένοι να εξυπηρετούνται με πόσιμο νερό, το οποίο φαίνεται να έχει μεγάλη ποσότητα ξένων και ίσως επικίνδυνων στοιχείων! Εξάλλου, όπως χαρακτηριστικά είπε κάτοικος στο THERMISnews.gr, "δε χρειάζεται να είσαι χημικός για να καταλάβεις ότι αυτό το πράγμα δε πίνεται. Η βρύση βγάζει καφετιά..." 

Η ΔΕΥΑΘ είτε προσπάθησε είτε όχι, μοιάζει να μην έχει καταφέρει να λύσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια το πρόβλημα, ώστε το νερό να απαλλαγεί από τη μεγάλη ποσότητα επιβλαβών ουσιών που κουβαλά στις σωληνώσεις, οι οποίες όπως μας δήλωσαν πρέπει να αντικατασταθούν, καθόσον είναι από αμίαντο και υδροδοτούν τους οικισμούς εδώ και 50 χρόνια!

Ζήτημα είναι ακόμη και η επάρκειά του πόσιμου νερού, ειδικά κατά τους θερινούς μήνες του έτους.

Η φωτογραφία που παραθέτουμε είναι από καταναλωτή του Αγίου Αντωνίου, παρουσιάζει βαμβάκι που το χρησιμοποίησε ως φίλτρο στη βρύση του με εμφανές το πρόβλημα που υπάρχει στη περιοχή και όπως μας ανέφερε, συγκεντρώθηκε μέσα σε δύο μέρες !

THERMISnews.gr4 σχόλια:

 1. ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΤΕ ! ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΙΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΚΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται.

  ΕΚΛΟΓΕΣ !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Σιγά το πρόβλημα! Ίσα ίσα, όσοι έχουν ελλειψη σιδήρου το θεωρούν και ιαματικό! Τόπος ιαματικού τουρισμού ο Άγιος Αντώνιος... γκρινιάρηδες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΑΦΟΥ Ο ΚΥΡ ΘΟΔΩΡΑΣ ΠΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΔΟΥΜΠΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή