Τελευταία Νέα:

Γιγαντοοθόνη στον Λευκό Πύργο και ...οδηγίες από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Σχετική εικόνα«Οι στιγμές που θα ακολουθήσουν θα είναι μοναδικές και θα γραφτούν στην ιστορία» αναφέρει χαρακτηριστικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.
Τις λεπτομέρειες για το κυριακάτικο παιχνίδι εναντίον του Λεβαδειακού γνωστοποίησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

«Οι στιγμές που θα ακολουθήσουν θα είναι μοναδικές και θα γραφτούν στην ιστορία» αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, ενώ τονίζει πως θα στηθεί γιγαντοοθόνη στον Λευκό Πύργο για όσους δεν προμηθευτούν εισιτήριο.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση του «Δικεφάλου» αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων ενημερώνει πως οι θύρες για τον αγώνα εναντίον του Λεβαδειακού, τα εισιτήρια του οποίου έχουν εξαντληθεί, θα ανοίξουν στις 16:00. Παρακαλούμε πάρα πολύ για λόγους αυξημένης ασφάλειας, οι φίλαθλοι που δεν έχουν εισιτήριο να μην προσεγγίσουν το γήπεδο για αποφυγή της δικής τους ταλαιπωρίας αλλά και της ομαλής ροής ελέγχου όσων έχουν εισιτήριο.

Προφανώς ο αγώνας αυτός δεν θα είναι ο τελευταίος της Τούμπας, άρα παρακαλούμε θερμά τον κόσμο να προστατεύσει το γήπεδο από φθορές. Μετά το τέλος του αγώνα, στην περίπτωση του ευνοϊκού αποτελέσματος, παρακαλούμε τον κόσμο να παραμείνει στη θέση του, για να παρακολουθήσει το τελετουργικό της απονομής, για λόγους ασφαλείας και για την αποφυγή οποιασδήποτε τιμωρίας. Οι στιγμές που θα ακολουθήσουν θα είναι μοναδικές και θα γραφτούν στην ιστορία. Ζητούμε από τον κόσμο να δώσει τη δυνατότητα στην ομάδα να περάσει μπροστά από όλες τις θύρες και να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της σε όλους τους φιλάθλους!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης θα τοποθετήσει γιγαντοοθόνη στον Λευκό Πύργο για όλους τους φιλάθλους που δεν έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο.

Παλεύουμε όλοι μαζί ένα χρόνο και η στιγμή της δικαίωσης είναι κοντά. Στηρίζουμε την ομάδα να πάρει την απαραίτητη νίκη, για να γιορτάσουμε με σεβασμό και συγκίνηση όλοι μαζί!».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια