Η ανακοίνωση της “Δημοκρατικής Ενότητας” για τα εγκαίνια του εκλογικού Κέντρου. - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Η ανακοίνωση της “Δημοκρατικής Ενότητας” για τα εγκαίνια του εκλογικού Κέντρου.

Παραθέτουμε την ανακοίνωση της “Δημοκρατικής Ενότητας” για τα εγκαίνια του εκλογικού Κέντρου. Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση είχαμε δημοσιεύσει εδώ

Δυναμικό ξεκίνημα για τη νέα νίκη!


Πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου της “Δημοκρατικής Ενότητας” την περασμένη Παρασκευή 19 Απριλίου στη Θέρμη.
Η πολυπληθής αυτή παρουσία εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο την απόφαση των πολιτών του Δήμου να συμβάλουν ενεργά στην συνεχή προσπάθεια βελτίωσης των συνθηκών ζωής στον τόπο μας κι αφετέρου δείχνει την θερμή στήριξη των δημοτών στην Δημοκρατική Ενότητα και τον επικεφαλής της Θεόδωρο Παπαδόπουλο. Εκατοντάδες πολίτες απέδειξαν με τη δυναμική παρουσία τους τη θέλησή τους να ενεργοποιηθούν ώστε ο Δήμος μας να γίνει μία σύγχρονη ευρωπαϊκή πολιτεία.
Στο πλαίσιο της ομιλίας του ο Δήμαρχος Θέρμης και εκ νέου υποψήφιος μεταξύ άλλων, προσκάλεσε τους συνδημότες μας να εμπιστευτούν και πάλι τη “Δημοκρατική Ενότητα” με μοναδικό στόχο «Να γίνει ο Δήμος Θέρμης υπόδειγμα και σημείο αναφοράς». 
Όπως σημείωσε «Οι κοινότητες του Δήμου Θέρμης έχουν εξελιχθεί γιατί συγκεκριμένοι άνθρωποι είχαν και έχουν όραμα και σχέδιο Όλοι αυτοί είναι εδώ μαζί μας. 
Είναι τα μέλη που σήμερα αποτελούν τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ.
 Είναι η εμπειρία που ενώνεται με την ενεργητικότητα και την φαντασία της νέας γενιάς. Η παράταξη της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ αποτελείται από ανθρώπους χωρίς προσωπικές στρατηγικές. Μοναδικό μας μέλημα και μεράκι είναι ο Δήμος Θέρμης και η πρόοδος του.
Η παράταξή μας είναι ακμαία, ανανεωμένη και έμπειρη» Ο Δήμαρχος στην ομιλία του προχώρησε σε μια περιεκτική περιγραφή των όσων έγιναν την προηγούμενη δημοτική περίοδο, παρουσίασε στοιχεία του προγράμματος της νέας περιόδου και κατέληξε « Σήμερα, ζητώ να μας στηρίξετε για άλλη μια φορά.
 Να μας εμπιστευθείτε. Για να συνεχίσουμε! Για να πάμε τον Δήμο Θέρμης ακόμη πιο μπροστά και πέρα από τα όσα προσφέραμε μέχρι σήμερα. Όλοι μαζί. Για έναν Δήμο ισχυρό. Για έναν Δήμο που είναι προνόμιο να ζεις και να δουλεύεις. Για έναν Δήμο που κοιτάζει μπροστά. Για έναν Δήμο που δεν διαχωρίζει τους πολίτες.
Για έναν Δήμο που τίποτα δε θα μπορεί να τον γυρίσει πίσω. Μακριά από τοπικισμούς, μακριά από κομματισμούς μακριά από λαϊκισμούς. 
Εύχομαι σε όλες και όλους τους υποψήφιους αλλά και στα μέλη και τους φίλους και τις φίλες μας έναν καλό προεκλογικό αγώνα. 
Μια δυναμική πορεία προς τη νέα μας νίκη! Με το έργο μας γράφουμε ιστορία. Με γνώση και όραμα χτίζουμε το μέλλον! 
Όλοι μαζί με την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ