Κυβέρνηση: Κάνουμε ενέργειες για Formula1 στην Ελλάδα! - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Κυβέρνηση: Κάνουμε ενέργειες για Formula1 στην Ελλάδα!



O υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, στα πλαίσια της συνέντευξής του για το Ράλλυ Ακρόπολις του 2022 και τη διεξαγωγή της υπερ-ειδικής στο κεντρικό στάδιο του ΟΑΚΑ, αναφέρθηκε σε μια ευρύτερη προσπάθεια που γίνεται προκειμένου η Ελλάδα να φιλοξενήσει μεγάλα αθλητικά events. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο της Ελλάδας που θα διοργανωθεί και πάλι μετά μια ολόκληρη δεκαετία.

Ευκαιρίας δοθείσης λοιπόν το Newsauto έθεσε το ερώτημα για τον αν υφίστανται επαφές και με τη διοργανώτρια αρχή της F1 και η απάντηση του υφυπουργού αφήνει… ελπίδες:

«Δεν είμαστε σε… ησυχία» είπε χαρακτηριστικά στον Δημοσιογράφο του newsauto ο Υφυπουργός, αφήνοντας ξεκάθαρο υπονοούμενο και διεκρινίζοντας…
«Υπάρχουν επαφές στις οποίες μετέχουν και οι εκπρόσωποι της πίστας της Χαλανδρίτσας, ενώ σύντομα θα υπάρξει και ανάλογο διερευνητικό ταξίδι…» αποκάλυψε ο κος Αυγενάκης διευκρινίζοντας:

«…πάντως υπάρχουν επαφές, αλλά περισσότερα θα πούμε στο μέλλον» αφήνοντας στην ουσία όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Θυμίσουμε οτι η κατασκευή πίστας προδιαγραφών Formula1 έχει εγκριθεί από το 2013 από την τότε Κυβέρνηση και την Ελληνική Βουλή. Σχέδια τα οποία πάγωσαν οριστικά με τη μετέπειτα Κυβέρνηση.