Τα Βασιλικά ευχαριστούν τα Βασιλικά - Η επικοινωνία των δύο προέδρων - Τι ζήτησε ο πρόεδρος της Κοινότητας των πυροπαθών - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Τα Βασιλικά ευχαριστούν τα Βασιλικά - Η επικοινωνία των δύο προέδρων - Τι ζήτησε ο πρόεδρος της Κοινότητας των πυροπαθών



//Ανακοίνωση

Ο Πρόεδρος Κοινότητας Βασιλικών Ευβοίας του Δήμου Ιστιαιας - Αιδηψού επικοινώνησε με τον Πρόεδρο Κοινότητας Βασιλικών του Δήμου Θέρμης εκφράζοντας τις ευχαριστίες όλης της Κοινότητας και της Διοίκησης του Δήμου προς εμάς για την έμπρακτη συμπαράσταση προς τους πυρόπληκτους.

Μας ενημέρωσε και μας ευχαριστεί για την πρωτοβουλία της Λέσχης Κυνηγων Βασιλικών του Κυνηγετικού Συλλόγου Θεσνικης οι οποίοι εκ μέρους των Βασιλικών πρόσφεραν αγαθά πρώτης ανάγκης στους πυρόπληκτους της Εύβοιας. 

Μας ενημέρωσε επίσης πως υπάρχει ανάγκη για λάδι, καφέ και απορυπαντικα στα Βασιλικά Εύβοιας και πως θα ανταποκριθεί στην επιθυμία μας για τραπεζικό λογαριασμό βοήθειας ώστε οι Βασιλικιωτες του Δήμου Θέρμης να συνδράμουμε οικονομικά κατά το δυνατό στην αδελφοποιημένη Κοινότητα Βασιλικών.

Είμαστε σε επαφή με την Αντιδημαρχια Πολιτικής Προστασίας του Δήμου ώστε κάποια συγκεκριμένα είδη πρώτης ανάγκης να προοριστουν για τα Βασιλικά Εύβοιας.

Ηδη ένα φορτηγό φόρτωσε τα πρώτα είδη από το Κοινοτικό Κατάστημα Βασιλικών και η συλλογή συνεχίζεται μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα.


Δείτε ακόμη:
Τα Βασιλικά Θέρμης στο πλευρό των Βασιλικών Ευβοίας - Η ανακοίνωση της Κοινότητας και οι δεσμοί των δύο αυτών αδελφοποιημένων Κοινοτήτων