Εικοσάχρονος τραυματίας από πυροβολισμούς σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Εικοσάχρονος τραυματίας από πυροβολισμούς σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής


Ένας 20χρονος βρέθηκε στο στόχαστρο «ανθρώπων της νύχτας», οι οποίοι τον πυροβόλησαν και τον τραυμάτισαν μέσα σε καφέ μπαρ της Χαλκιδικής.

To περιστατικό, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά από την Ελληνική Αστυνομία, σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε καφέ μπαρ που βρίσκεται στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, όταν επτά συνολικά άτομα που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού και αυτοκίνητο, πήγαν στο καφέ μπαρ του οποίου ο 20χρονος φέρεται να αποτελεί μέτοχο και αφού τον εντόπισαν εντός του καταστήματος, τρεις εξ αυτών τον καταδίωξαν, τον γρονθοκόπησαν και τον πυροβόλησαν στο πόδι.

Στη συνέχεια οι δράστες επιβιβάστηκαν στα οχήματα τους και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ ο 20χρονος διακομίστηκε σε νοσοκομείο με διαμπερές τραύμα στον δεξιό μηρό του από τον πυροβολισμό.


Ταυτοποιήθηκαν δύο από τους δράστες

Από την έρευνα που διενήργησε η ΕΛ.ΑΣ., ταυτοποιήθηκαν λίγο αργότερα δύο από τους τρεις δράστες του τραυματισμού και του ξυλοδαρμού του 20χρονου: πρόκειται για έναν 21χρονο και έναν 29χρονο Αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι φέρονται ότι ανήκουν σε ομάδα μπράβων της Θεσσαλονίκης. 

Ο 21χρονος, μάλιστα, αποφυλακίστηκε τον περασμένο Οκτώβριο, ενώ είναι υπόδικος σε 2ο βαθμό για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Σύμφωνα, εξάλλου, με αστυνομικές πηγές, κίνητρο της σημερινής επίθεσης είναι πιθανότατα οικονομικές διαφορές που σχετίζονται με «προστασία» που ζητούν τα μέλη της ομάδας των δραστών στην περιοχή της Χαλκιδικής, τώρα που έχει ξαναρχίσει η λειτουργία των καταστημάτων, λόγω τουριστικής περιόδου. 

Οι αρχές βρίσκονται ήδη σε εγρήγορση για να αποτρέψουν παρόμοια περιστατικά με «νονούς» της νύχτας, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών βρίσκονται σε εξέλιξη.