Α. Μπαλικτσής “Η συνέχεια του πρωταθλήματος, θεωρώ πως είναι απαιτητική καθώς η χρονιά για όλους είναι κάπως ιδιαίτερη” - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Α. Μπαλικτσής “Η συνέχεια του πρωταθλήματος, θεωρώ πως είναι απαιτητική καθώς η χρονιά για όλους είναι κάπως ιδιαίτερη”




Την πέμπτη του νίκη σημείωσε ο Θερμαϊκός Θέρμης. Στο πλαίσιο της 9ής αγωνιστικής με αντίπαλο την Νίκη Αγκαθιάς και με ανατροπή οι “πράσινοι” πήραν αυτό που ήθελαν προσπερνόντας στην βαθμολογία τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων που γνώρισε την ήτα από την Θύελλα Σαρακηνών. Ένα σημαντικό λιθαράκι στην νίκη του Θερμαϊκού των Δούμα- Μπούρκα έβαλε και ο Αντώνης Μπαλικτσής ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1. 

Ο ίδιος μιλώντας στο goalpress μας είπε

“Σίγουρα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και φάνηκε από το ότι ο αντίπαλος κατάφερε να προηγηθεί, παρόλα αυτά η ομάδα έμεινε συγκεντρωμένη και κατάφερε με καθαρό μυαλό να ανατρέψει το εις βάρος της αποτέλεσμα και να πάρουμε τους 3 βαθμούς εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου αλλά ταυτόχρονα είναι και μια παραπάνω αφορμή για σκληρή δουλειά. 
Ελπίζω στο μέλλον να έρθουν ακόμα περισσότερα γκολ και να μπορώ να βοηθάω την ομάδα μου όσο το δυνατόν περισσότερο. Αναφορικά με τη συνέχεια του πρωταθλήματος, θεωρώ πως σίγουρα θα είναι απαιτητική καθώς η χρονιά για όλους είναι κάπως ιδιαίτερη με την παρούσα κατάσταση της πανδημίας αλλά με συγκέντρωση και δουλειά θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις. Σημασία έχει να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν!