Εξαρση κρουσμάτων κορωνοϊού στην Περιστερά - Η ανακοίνωση του προέδρου της Κοινότητας - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Εξαρση κρουσμάτων κορωνοϊού στην Περιστερά - Η ανακοίνωση του προέδρου της Κοινότητας



//Ανακοίνωση:

Με αφορμή την έξαρση των κρουσμάτων κορωνοϊού τις τελευταίες ημέρες σε όλη την περιοχή αλλά και στο χωριό μας, σας παρακαλώ πολύ να μείνετε στο σπίτι σας, να ελαττώσετε τις μετακινήσεις σας και να φοράτε μάσκα όταν βγαίνετε, όποτε υπάρχει ανάγκη.

Τα κρούσματα είναι πολλά και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε σε πρώτη φάση είναι να μείνουμε σπίτι έτσι ώστε να προφυλάξουμε τον εαυτό μας αλλά και τους άλλους!

Οι νοσούντες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου, 24 ώρες το 24ωρο, στο 6973795615 για ότι χρειάζεστε.

Έχω επικοινωνήσει με τους αρμόδιους του δήμου μας και με τον ΕΟΔΥ αλλά και με το Κέντρο Υγείας Θέρμης. Η κατάσταση είναι δύσκολη και τώρα είναι η στιγμή που όλοι πρέπει να επιδείξουμε ατομική ευθύνη και να ακολουθήσουμε αυστηρά τις οδηγίες.

Επίσης σας ενημερώνω ότι μίλησα με τον αντιδήμαρχο πολιτικής προστασίας κ.Κουγιουμτζίδη αλλά και τον πρόεδρο των Βασιλικών κ.Καρακώττα Αστέριο και την Δευτέρα 19/04/21 10π.μ έως 15:00 μ.μ, στο Κοινοτικό Κατάστημα Βασιλικών θα γίνονται δωρεάν rapid test απο κλιμάκιο ΕΟΔΥ. Απαιτείται ΑΜΚΑ και ταυτότητα. 

Όσοι κάτοικοι Περιστεράς επιθυμείτε μπορείτε να πάτε για να κάνετε test. Στέλνουμε SMS κωδ 1 στο 13033 για τη μετακίνηση μας.

Είναι στο χέρι μας να το περιορίσουμε και να απαλλαγούμε από αυτό.

Υπομονή σε όλους και γρήγορη ανάρρωση σε αυτούς που νοσούν.
Μένουμε μεσα, μένουμε ασφαλείς!

Για το Κοινοτικό συμβούλιο
Ο πρόεδρος
Δημήτρης Ντισλής