Εξοικονομώ-Αυτονομώ: Πότε ξεκινάει η υποβολή δικαιολογητικών - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Εξοικονομώ-Αυτονομώ: Πότε ξεκινάει η υποβολή δικαιολογητικών
Σε λίγο καιρό αρχίζει για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ», η φάση υποβολής δικαιολογητικών από τους ενδιαφερόμενους.

Συγκεκριμένα, ενεργοποιείται από την Τρίτη, 2 Μαρτίου, και ώρα 10.00 στο πληροφοριακό σύστημα του προγράμματος «Εξοικονομώ-Αυτονομώ», ενώ η φάση είναι ενιαία για όλους τους τύπους αίτησης και ανεξαρτήτως περιφέρειας.

Επίσης, οι αιτήσεις που έχουν λάβει αριθμό πρωτοκόλλου υποβολής και βρίσκονται σε κατάσταση «Υποβολής Δικαιολογητικών» θα λάβουν προθεσμία τριάντα (30) ημερών κατά την οποία θα πρέπει να αναρτηθούν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Σημειώνεται ότι για τις αιτήσεις που έχουν υποβληθεί αλλά έχουν χαρακτηριστεί ως «ειδική περίπτωση» υποβολής θα πρέπει να προηγηθεί ο έλεγχός τους και επομένως αυτές δεν θα ενταχθούν τώρα στη φάση υποβολής δικαιολογητικών.

Ακόμη, η υποβολή αιτήσεων τύπου Α και Β για Πολυκατοικίες στην πλατφόρμα του προγράμματος θα είναι διαθέσιμη ως την Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021, και ώρα 14.00. Με το πέρας της περιόδου υποβολής δικαιολογητικών, όπως αυτή περιγράφεται παραπάνω, και εφόσον υπάρχουν διαθέσιμοι πόροι, η υποβολή αιτήσεων για πολυκατοικίες θα ενεργοποιηθεί εκ νέου.


ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια